Mi-a venit mie astazi. Macar am invatat ceva. Va sfatuiesc pe toti sa nu mai platiti cand faceti precomanda, cum am facut eu![]()
Mi-a venit mie astazi. Macar am invatat ceva. Va sfatuiesc pe toti sa nu mai platiti cand faceti precomanda, cum am facut eu![]()
Ok... Incep sa ma ingrijorez in legatura cu Altex. Am facut si eu la ei o precomanda la The Crew luna trecuta prin 5-6. Am vazut ca tot mai multi cumpara de pe Gamerland. Nu ma deranjeaza ca platesc 20 Lei pentru transport dar prefer sa il primesc in ziua lansarii, daca nu, macar a 2-a zi. Din pacate, pe Emag nu il gasesc. Vorbesc de varianta pentru PC.
Dar de ce nu ti-l iei de la "baieti"? Ca doar e joc de la Ubisoft, o sa-l gasesti la 100 lei in prima saptamana.
eh, nostalgia dupa bioware si pt ca, macar la nivel declarativ dragon age e succesorul lui baldur's gate...
ce vremuri!![]()
Ieftine poate pt PC.
Voi uitati ca magazinele online au si o Taxa pe Valoare Adaugata, de 24 la suta.
Spre ex., Far Cry 4 de PS 4 este 249 de lei pe Altex (din care 48 de lei este TVA ul).
Asa ca pt cei care cumparati un joc "la liber", daca dati mai mult de 200 de lei e oarecum mai scump ca in magazine.
Dar pana la urma totul tine de cerere si oferta, disponibilitatea jocului etc.
Eu mai de graba as fi vrut sa profit si sa fi avut si noi Store sau Marketplace, ca tot sunt si "colosii" astia aici.
cred ca ne refeream la "baietii veseli" de la ubi si ea... deci ce treaba are tva-ul? ei primesc copii gratuit de cele mai multe ori si le vand.
astfel ajungem sa luam si luam si noi in loc de 270, la preturi mai omenesti, foarte apropiate de 100.![]()
De baietii aia vorbeam si eu.
Ce bine ar fi daca ai da 100 de lei pt un joc de PS4, dar ele mai degraba se vand pe la 150-180.
Voi comparati pretul platit pe produs cu cel din magazine, eu incerc sa va fac sa ganditi si Out of the box.
pai aici pe forum, sau pe la vecini.
am luat aseara far cry 4 xboxone, sigilat, cu 130... daca mai negociam scadeam si mai mult...
dar mi-a fost mila de om ca a venit prin frigul de afara![]()
poate nu negociati voi indeajuns... daca e sa le iau asa: fifa2014 - 80 ron, watch dogs - 80 ron... etc...
trebuie sa mai si trageti de ei
marja lor de negociere este foarte mare, pentru ca au primit "cadou" jocurile... deci...
Ok, merci de info. Am de deschid thread "Cumpar The Crew de la "baieti". " Poate asa le atrag atentia, poate sunt mai rapizi decat magazine cand vine vorba de livrare.![]()
Multa imbecilitate se poate ascunde in sediul Altex... pe langa ca le-am zis de trei ori ca renunt la precomanda cu GTA V, azi, dupa 9 zile de la aparitia jocului, primesc telefon de la curier ca a ajuns. L-am refuzat frumos, saracul nu avea nicio vina si s-a vazut ca e obisnuit cu astfel de situatii.
Baieti, am dat si eu comanda de black friday la CEL.ro pt un sistem audio.
Am asteptat......am zis "eh .. or fi si ei ocupati"
Acum o saptamana primesc mail :
"Comanda dvs a fost expediata prin intermediul Fan Courier (www.fancourier.ro).
Numarul de AWB este 2331440630018 .
Va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului Fan Courier.
Factura se afla sub AWB iar certificatul de garantie va fi trimis pe email in maximum
patru zile (2014-12-01)."
Am tot verificat AWB'ul sperand ca o sa vad ceva miscare ..NIMIC!
A 2 a zi primesc si garantia prin mail ... am zis "pana la urma sunt oameni seriosi si isi fac treaba" Am asteptat iarasi .....
Le dau un mail astazi (mai exact acum o ora) si primesc si raspuns
"Buna ziua,
Stocul acestui produs a fost epuizat. In consecinta comanda nu a fost expediata.
Cu respect,
corsar online srl
Mihaela Bucur
Am niste nervi de nu mai pot...nu mai inteleg nimic.
Ce as putea eu sa le fac la oamenii astea nenorociti si neseriosi?
Ceva sugestii? va rog !!
Bookmarks