Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 51

Thread: Intamplari Nefericite jucandu-va

1. #21 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Dupa parerea mea ne cam dam prea mult in spectacol..
    si cum crezi tu ca ma dau in spectacol?u r weird

2. #22 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Morala: ia-ti consola pe banii tai. Nimic nu distrugi atata timp cat TU dai banii.
    Foarte bine spus Khan

3. #23 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Pe cand a aparut Midnight Club 2 pe PC m`am jucati vreo 4 ore pe el incontinuu la 5 fps ca nu`mi facea fata pc-u si imi placea jocu

4. #24 SP
    Member andreips3's Avatar
    Cand a murit coolerul placii video de la pc. Jucam vice city cu geamul deschis (erau sub zero grade afara), ca sa nu mi se blocheze calc. lol Mama si-a facut cruce cand a intrat in camera lol.

5. #25 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Candva prin vara lui 2005 jucam undying cam pe la 12.30 seara. Casti pe urechi liniste totala in camera, mi s'a parut ca vad o umbra in geam, ma uit in stanga mama langa mine. In secunda urmatoare am sarit in sus cu scaun cu tot si a zburat spre ea o sticla goala de fanta.

O alta intamplare in care tot mama a fost partea vatamata a avut loc in vara lui 07 jucand box pe wii. Ghinionul a facut'o sa treaca prin fata mea cand dadeam croseu.

6. #26 SP
    Member Atrium's Avatar
    lol Asta cu undying este mortala !!!!!!!

7. #27 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Candva prin vara lui 2005 jucam undying cam pe la 12.30 seara. Casti pe urechi liniste totala in camera, mi s'a parut ca vad o umbra in geam, ma uit in stanga mama langa mine. In secunda urmatoare am sarit in sus cu scaun cu tot si a zburat spre ea o sticla goala de fanta.

O alta intamplare in care tot mama a fost partea vatamata a avut loc in vara lui 07 jucand box pe wii. Ghinionul a facut'o sa treaca prin fata mea cand dadeam croseu.

Super tare faza .Am ras vreo 2 3 minute.Tare faza gg.

8. #28 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Azi la munca, bagam un Brood cu colegii, si a intrat sefa... I-am spus ca a fost o intamplare nefericita...

9. #29 SP
    Member slabunator's Avatar
    jucam gears of war pe xbox pe insane (non co op, singur). blood,sweat and tears , ajung la final boss, am stat 3-4 ore la el si la un moment dat s-a implut paharul, am aruncat cu controllerul (reactie necontrolata, mai mult l-am scapat din mana cand gesticulam ) care s-a dus spre(in) LCD . bine ca n-a patit nimic. jocul l-am terminat a doua zi, unu din putinele jocuri care l-am terminat mai mult de o data, si singurul ( si ultimul ) pe care l-am terminat pe cea mai mare dificultate. M-am cam speriat, asa ceva nu mai vreau.

10. #30 SP
    Member zempty's Avatar
    Quote Originally Posted by DraZziW View Post
    Pe cand a aparut Midnight Club 2 pe PC m`am jucati vreo 4 ore pe el incontinuu la 5 fps ca nu`mi facea fata pc-u si imi placea jocu
    MC2 amintiri superbe ... jocul era incredibil nu puteam sa-l joc acasa din cauza PC-ului meu jalnic si ma jucam la un vecin ....

Mi s-a intamplat o gramada dar cea mai haioasa pentru mine a fost cand eram clasa a 2-a sau a 3-a m-am jucat Mario toata noaptea pana pe la 6-7 si a intrat maicamea cand eram pe la ultimul castel pe undeva sa ma scoale sa ma pregatesc de skoala si a intrat mirata io aveam castile la urechi nu aveam cum s-o aud si mi-a scos transformatoru din priza )))))))))))))))))))) n-am mai fost la skoala in ziua aia ... dar nici pe sega nu m-am mai jucat o luna ))))))))

11. #31 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    Mi s-a intamplat o gramada dar cea mai haioasa pentru mine a fost cand eram clasa a 2-a sau a 3-a m-am jucat Mario toata noaptea pana pe la 6-7 si a intrat maicamea cand eram pe la ultimul castel pe undeva sa ma scoale sa ma pregatesc de skoala si a intrat mirata io aveam castile la urechi nu aveam cum s-o aud si mi-a scos transformatoru din priza )))))))))))))))))))) n-am mai fost la skoala in ziua aia ... dar nici pe sega nu m-am mai jucat o luna ))))))))
    lol asta e chiar tare

12. #32 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu i-mi aduc aminte cand aveam un Sega Dreamcast si i-mi facusem rost de jocul "Shenmue",deabea asteptam sa-l joc.Auzisem de la prieteni ca e bestial si ca tb sa-l joc neaparat.Bun zis si facut,m-am pregatit pe weekend,stiind ca jocul e lung(era pe 2-3 CD-uri nu mai stiu exact) si nu aveam card de momorie ca sa salvez jocul,am zis ca ma pun intr-un weekend si il joc pana la capat,cand colo ce sa vezi...pe cand jucam eu asa linistit si cu gura masca la cat de superb era jocul, se termina prima parte din joc de pe CD1(cu un clifhanger imens-plecam din cartierul in care jucasem in the big city) si i-mi cere sa salvez ca sa pot continua jocul pe CD2,in momentul ala cred ca am fost cel mai nervos vreodata de cand ma joc,binenteles ca mi-am spart controlerul de ciuda.Dupaia cred ca am rejucat CD1 ala de vreo 7 ori pana mi-am facut rost de un card de memorie.

13. #33 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    dar nici pe sega nu m-am mai jucat o luna ))))))))
    Cred ca vrei sa spui SNES.

14. #34 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pai pe alea scria SEGA

15. #35 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cred ca vrei sa spui SNES.
    cred ca era mai degraba vorba de clasicul Terminator, clona de NES. Sau tot clona de NES se mai gasea sub forma SegaMega Drive II.

16. #36 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    In timpul preloadingului de la MGS 4 mi-a picat curentul - mi-au ramas blocati pe hdd u de la PS3 si acum 1.2 GB pe care nu ii pot sterge

17. #37 SP
    Junior Member Nikku's Avatar
    nici cu format?

18. #38 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Nu am incercat - sunt prea lenes sa imi salvez toate datele (mai ales ca am foarte multe chestii pe hdd)

Probabil cand voi face update de hdd la consola va trebui sa fac backup - si am sa il formatez pe cel de 60.

19. #39 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    La mine cel mai naspa mom cand ma jucam sa intamplat acum multi ani pe vremea cand imprumutasem un SNES ntsc de la un tovarasi(pt ca ati gicit nu aveam) si avea doar 2 casete, Zelda A Link 2 The Past si adevaracuinea de joc FinalFantasy III(6) ei bine nu aveti idee ce bucurie pe mine ca mi-la la dat vre-o saptamana cu jocul FF6, impreuna cu un alt tovarasi ne pusesem pe el si uite asa ca sa nu o mai lungim si sa trec la intamplare(intamplari, pt ca sunt mai multe) mufa de la alimentare din spate avea o problema, era improvizata si daca miscai firul in timp ce te jucai ADIO MAMA! se reseta jocul si pe deasupra se stergeau si salvarile din cauza socului de curent, ca facea un scurt ceva, nu pot sa imi dau seama, si nu va zic cain decursul saptamanii: mama intra da peste fire dupa ore de jucat, pisica sare sa sa joace cu firele, dupa ore de jucat, intra tata da peste joc, dupa ore de jucat, si sa fie mai frumos cred ca am dat si eu peste fire de vre-o 2 ori, deci vreau sa zic ca intr-o saptamana nu va mint am inceput jocul si am ajuns pe la jumate sau 3 sferturi din joc de vre-o 5 6 ori, nu va mai povestesc de istericalele care le faceam de fiecare data cand se intampla bubam MAMAAAAA! pisicaaaa te omor, MAMAAA ia pisica deaici ca o termin, TATAAAAA nu te uiti peunde calci ce dreaqu cauti la mine in camera si etc, dar nu imi pare rau absolut deloc a fost una dintre cele mai marfa saptamani din viata mea cu nopti nedormite capucino si multe tigari Royale mentolat si Snagoave cand nu aveam bani The End...

20. #40 SP
    Member rappy777's Avatar
    Jucam counter-strike pe PC si am pus pariu cu unu ca ajung in top 10 pe primul loc si joc eu, joc mai aveam putin trebuia sa explodeze o bomba si gata eram primu. Pun bomba, era la numaratoarea inversa, 5,4,3,2,1 si brusc cade curentu si nu am primit nici un punc, iar atunci m`am enervat rau si am dat un sut in unitate si i`am indoit tabla si nu mai stiu cum s`o fac la loc, si acum o mai am indoita.

Alta intamplare a fost acum cateva saptamani, ma jucam pe tot pe PC SOF 1 si merge numai cu cdul inauntru, dupa cateva ore de joaca se blocheaza calculatorul nu mai puteam sa fac nimic. Apas eu pe butonul ala sa scot cdul, dar nu iese pana l`am inchis din buton si am deschis cd cu un ac, prin gaura aia. Si cand vad...discul era spart, si undele bucati lipseau si asa mi`am stricat eu cd-romul

Acum cand ma gandesc sunt amuzante dar atunci...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast