Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9 10 11 12 LastLast
Results 201 to 220 of 237

Thread: Dishonored

1. #201 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Dishonored este unul dintre jocurile care merita un remake oricat de mult te deranjeaza situatia cu remakeurile tudy, l-am jucat pe PC, PS3 si sper sa ajung sa il joc si pe PS4, mi se pare un joc genial cu un gameplay foarte reusit, mai ales ca nu il detin inca fizic si nu ar strica in colectie + ca de-abia astept sa vad ce anunta despre Dishonored 2 la E3.

2. #202 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu zic sa va faceti fratie cu palarii la fel astia carora va place sa jucati acelasi joc de zeci de ori, la fiecare generatie sa jucati aceleasi jocuri in continuare, cu ceva texturi in plus si un HD pe coperta. Probabil la generatia viitoare vom vedea remasterizari in 4K. Dar ai dreptate man, poate nici nu mai trebuie jocuri noi, IP-uri noi. De ce sa mai munceasca developerii cand scot la fel de multi bani vanzand un joc vechi pentru remasterizarea caruia depun minim de efort? Bine ca blamam si facem cu ou si otet un joc precum The Order, IP nou, munca depusa pentru o poveste noua, locatii rar intalnite in gaming pana acum, atentie la detalii, motor grafic nou, etc etc, dar la supele astea reincalzite sariti in sus de bucurie si va place de nu mai puteti. Cum zic batranii la tara, daca supa e prea veche pui smantana
    Tudy...ma duc sa-mi cumpar un joben si sa ader la fratia "ciorba reincalzita"! Supa cu smantana....bleah...nu merge. Ciorba insa, da!

3. #203 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ahahaha: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...aystation-4-a/. Inca o ciorba la baiatu'!

4. #204 SP
    Si Arcania Gothic 4 vine pe PS4 si Xbox one in discutii deocamdata

---------- Post added 11-05-2015 at 13:33 ----------

5. #205 SP
    Sper ca acum sa mearga attachmentul pozei
    Attached Images Attached Images arcania_complete_ps4.jpg

6. #206 SP
    Banned asperas's Avatar
    Offtopic : Monky spune si tu te rog ce remasterizare ai gasit in Dark Souls 2 Scolar Of The First Sin deoarece eu ma uit ca prostu' si nu vad decat pursuers troll everywere!

Hai ca vraja marii cu old gen nu poate dar nici astea ''noi'' nu pot dom'le!

7. #207 SP
    Junior Member croky222's Avatar
    Parerea mea, tudy si dante,este ca respect ca sunteti gameri cu anumite valori morale si standarde dar cum a spus si Monky, nu sunteti obligati sa il cumparati... Este o colectie de jocuri foarte vasta dar nu uitati niciodata de Oldie but Goldie....si apoi te intrebi de ce se plang anumiti forumisti ca de ce nu pot sa se joace anumite jocuri pe next gen. Interesant faptul care l-ai spus si cu 4k...nu te-ai intrebat niciodata de un joc ce ti-a placut sa-l joci intr-o varianta revolutionara ? Mai mult as juca Dishonored decat AC facute la microunde,te pui sa te joci unu si pana il termini apare celalalt...bull**** si deja au lungit povestea cand mai bine o terminau si lasau acel gust de continuare in suspans. Dar tot as vrea un remaster mario pe 4k,ahahah.

8. #208 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca ar prinde si un sondaj pe aceasta tema? Eu nu mai dezvolt subiectul, avem păreri diferite, ceea ce pana la urma este normal si sănătos.
    Haideți sa mutam discuția pe alt topic, stiu ca aveam unul despre remasterizari, dar nu il găsesc

9. #209 SP
    Member chris diaz's Avatar
    croky222 wrote :
    nu te-ai intrebat niciodata de un joc ce ti-a placut sa-l joci intr-o varianta revolutionara ?
    Tu citesti ce scrii ? Remasterizarile nu sunt variante revolutionare. In afara de texturi (doar unele) si filmulete in alta rezolutie nu primesti nimic in plus. Nu se schimba motorul grafic sub nicio forma. Doar faptul ca poti juca o vechitura, pe care este posibil sa o ai deja achizitionata in varianta de consola, ca sa nu mai spun in varianta de PC, pe asa-zisele consolele "next-gen".
    Next-gen-ul incepe sa-si arate limitele, la mai putin de 2 ani de la aparitie si in afara de Uncharted 4 de la Naughty Dog, nu simt lansarea vreunui alt joc demn de numele "next-gen". Ghilimelele de rigoare sunt tocmai pentru a sublinia, cel putin din partea mea, evidenta faptului ca aceste noi console nu prea mai sunt in stare sa ruleze decat remasterizari, cum spunea cineva, aceleasi ciorbe vechi si reincalzite, cu putina smantana. Eu unul spun NU remasterizarilor. Cand a aparut un joc, indiferent de platforma, cine a vrut sa-l joace a facut un minim de sacrificiu si l-a jucat. Eterna replica, precum ca merita jucat si de cei care nu au apucat vechile console nu are fundament real, vechile console se vand bine si acum, mai ales cu ieftinirea preturilor la jocuri.
    Am cumparat PS4 pentru a juca ceva nou, nu remasterizari. Daca si la anul se vor publica la greu remasterizari, voi dona consola

10. #210 SP
    Nu-ti mai cumpara console.. Vrei sa vezi diferente majore...sari urmatoarele 2 generatii de console si treci direct la ps7 . Iar cu remasterizarea ma refeream la jocuri mai vechi de ps3 ce chiar s-ar simtii un nivel revolutionar daca ai jucat cand erai mai mic si poti vedea diferente majore si chiar sa te simti bine depanand amintiri cu prietenii.. Oricum voi sunteti un fel de "gigi contra ". Prea multa inganfare nu ma asteptam.

11. #211 SP
    Junior Member bogdanopolis's Avatar
    Eu sunt pro remasterizari, atata timp cat PS4 nu este backwards compatible cu jocurile PS3. Personal PS4 este prima mea consola si simt lipsa unor marti titluri ratate pe PS3, asa ca atata timp cand nu pot juca acele jocuri direct pe PS4 why not?

12. #212 SP
    Exact ^. But haters gonna hate. Si ma retrag si eu de pe acest subiect.

13. #213 SP
    Member chris diaz's Avatar
    bogdanopolis > Titlurile ratate pentru PS3 le poti juca achizitionandu-ti un PS3 cu 500 lei (second-hand) si cumparand jocurile vechi cu preturi incepand de la 20 lei pana pe la 70-80 lei. Ma refer la preturile de la Altex, la jocuri noi, pentru consolele PS3. Alternativa ta, este sa dai 259 lei pe o remasterizare cand apare, pentru cateva texturi noi. Tu hotarasti daca merita efortul financiar. Eu am cumparat GTA V pentru PS3, am cumparat si varianta GTA V pentru PS4 si daca nu bagau modul first-person, as fi jurat ca nu merita achizitionat.

14. #214 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

Si cand ma gandesc ca am jucat numai stealth...

15. #215 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În toamnă
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1434343838705.jpg

16. #216 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi comite din nou "greseala" de a plati pentru remake-uri... Hell yeah, me wants!

17. #217 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu il iau la lansare, apare in aceeași perioadă cu Fallout 4, strâng bănuți pt Pip Boy Edt. Il voi cumpăra înainte de lansarea părții a doua

18. #218 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    In timp ce urmaream trailer-ul lui Dishonored 2, ma gandeam "Oare nu fac astia si un remaster pentru primu' joc?" Apoi intru aici si vad artwork-urile puse de dant3, perfect. Cu siguranta il voi cumpara inainte de lansarea 2-ului pentru a le juca legate.

19. #219 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

20. #220 SP
    Member Victor420's Avatar
    Majoritatea *remaster-urilor sunt date altor companii care se ocupa doar cu asta. Gen Bluepoint Games. Cei care se plang de lipsa de inovari trebuie sa inteleaga ca nu or sa mai vada cine stie ce sisteme noi de joc. In opinia mea singurul lucru care mai poate fi revolutionat este AI-ul, dar domeniul asta este foarte greu de patruns. Pana atunci ramanem la aceleasi mecanici bine cunoscute dar cu o grafica imbunatatita. Astfel ca toate FPS-urile sunt ciorbe reincalzite, la fel si RPG-urile. Nu prea poti sa reinventezi roata. Eventual sa te uiti din alt unghi la ea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9 10 11 12 LastLast