COD 4, Resident Evil si God Of War![]()
Final Fantasy X - pentru povestea super misto (si nu ma refer numai la povestea de dragoste)
Mario , Super Mario, nu voi uita seria niciodata. Fifa (m-a impins catre un club de fotbal-in viata reala
). Si seriile NFS. Si ar mai fi God of war, si Half-Life (si 1 si 2)
. Cam atat, ar fi mai multe dar nu stau sa le enumer pe toate.
Chiar ca
Max Payne
eu si cu cel mai bun prieten am ramas atat de marcati de zambetul lui Payne din prima parte..ca orice se intampla el avea zambetul ala sec
incat am ajuns sa facem ceva epic din asta...toti care zambeau in jurul nostru erau comparati cu "ZAMBETUL LUI PAYNE"![]()
Pe commodore cdtv: Lemmings
Pe nes: Contra si Super Mario Bros
Pe pc: Quake, cand l-am jucat a doua oara pe un voodoo 3dfx (doamne ce vremuri...)
Freelancer pe PC si Freedom Fighter pe Ps2,jocuri extraordinare pe care le-am terminat de cel putin 10 ori fiecare,eh...in perioada in care jocurile nu insemnau doar grafica![]()
NES: Goonies - primul joc adventure care l-am jucat.
SNES: Legend of Mana - primul RPG pe care l-am jucat era in limba germana si stateam cu dictionarul langa mine.
N64: Mario 64
GameCube: The Legend of Zelda: Twilight Princess
PSX: Final Fantasy 7 - primul din serie pe care l-am jucat.
Final Fantasy 8 - una din cele mai bune povesti la timpul ala.
PS2: Final Fantasy 10 - jocul pe care l-am terminat in dimineata cand trebuia sa ma prezint in prima zi de armata.
PS3: still working - no console
In ordine cronologica:
PS1: Metal Gear Solid -best story,best music,best character,best game ever,l-am terminat de 7 ori(m-a facut console-gamer);
PC: MAFIA -best open world game ever,l-am terminat de 5 ori(m-a facut PC-gamer);
PS3: Uncharted Drake's Fortune -best adventure game ever,l-am jucat incontinuu pana l-am terminat,terminat doar de 2 ori pana acuma,dar mai este timp(m-a facut din nou console-gamer)
Easy, Team Fortress 2 because team work is not a myth, it`s real. Pity few games get it these days.
Undying! De cand am terminat jocul asta si pana acum tot astept sa mai apara un horror care sa se ridice la nivelul acestuia.Nici un alt horror nu m-a mai tinut in suspans cum a facut jocul asta la vremea lui(si culmea...e scos de EA-ma rog doar publisher, dar oricum).
Max Payne 1 si 2
Mafia
Seria Hitman
Seria PoP
Seria God of War
Seria Splinter Cell
Oblivion
GTA 4
in ordine cronologica top 3
Tetris
Snake's Revenge
Super Metroid