Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 247

Thread: Jocul ce "si-a pus amprenta" pe gamerul din tine

1. #181 SP
    Banned tzzun's Avatar
    Mario, ramane jocul copilariei, unde toate aveau farmecul lor, acum suntem oameni maturi, ne chinuim sa ne omoram timpul cu fel de fel de copii, in afara de grafica si gameplayul pe care jocurile din ziua de astazi le au, nimic nu s-a schimbat!!!

2. #182 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Desi am avut pc de prin 98 si pana atunci am jucat pe terminator,gameboy etc jocul care m-a atras fenomenal a fost Lineage2, pentru el am ramas si la latina in clasa 9-a ca doar ce dracu aveam siege nu timp sa invat declinarile.

3. #183 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Mortal Kombat 2.Cam la varsta de 4 ani(daca nu ma insel)am avut primul contact cu seria Mortal Kombat.El a fost jocul copilariei mele si m-a invatat ce sunt fighterele.El m-a invatat sa iubesc fiecare joculet cu "bataie" si sa scriu gresit cuvantul Kombat.

4. #184 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    As putea spune Counter Strike pt ca a fost primul FPS pe care l-am jucat. Chiar daca nu eram bun, tot pierdeam ore bune la el. Ar mai fi si Hitman, Half Life , GROM, Age of Empires si chiar Portal.

5. #185 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Unul din jocurile care le-am indragit foarte mult si pot spune ca ma marcat este GTA IV si nu in ultimul rand Alan Wake dar ar mai fi cateva dar nu le mai enumar

6. #186 SP
    Member cr0c0's Avatar
    MDK1 (prin `97, `98 pe un voodoo 1) - mi-a ramas in cap pentru spatiile largi, deschise + parasuta aia ciudata

7. #187 SP
    Member Dasani's Avatar
    Resident Evil 4.L-am terminat de peste 10x si de fiecare data l-am jucat cu aceeasi pofta ca si prima data.
    Ar mai fi si The Warriors,un joc superb care m-a tinut mult in priza la vremea aceea.

8. #188 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Unreal Tournament ( 1999 ). Ramane cel mai bun joc pe care l-am jucat.

9. #189 SP
    Junior Member NosRa's Avatar
    Mortal Kombat 1 si Street Fighter 2 la aparate
    Contra - consola Atari
    Tekken 2-3 - PS1 (pure spam)
    GoW1+2 - PS2 (pt mine the best of PS2)
    CS1.6 , UT , Q3Arena - ca orice gamer
    Dar cele mai multe ore,mese,kilograme,nervi s-au pierdut la seria de jocuri de la blizzard in ordinea asta : Diablo , Diablo 2 LoD , Warcraft 3 , World of Warcraft ( care mi-a parut rau ca l-am jucat )
    Cel mai mult FUN overall au fost shooterele si fighterele , direct challenge skillwise , nu cu dinastea ca tu ai epice si armuri si sabii nush de care , si im rupi mi-e ceafa statistic spammand 1-2-3...
    Tre sa recunoastem ca am fi fost cu totii probabil mult mai diferiti si ca personalitate daca ne nasteam intr-o era fara jocuri video... probabil rupeam la sah / cruce / table , cum rupem in Mortal kombat 9 azi... who knows

10. #190 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    star wars toate 3 ,mk II,street fighters II de pe super nintendo

11. #191 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Colectia FIFA ( de la '98 .. pana azi the best there is ) ...seria GTA ( de la gta ..gta 2 .. gta london ...3 ..s.a.m.d ) ... si nu in ultimu rand seria Gears Of War ( in asteptarea GoW3 )

12. #192 SP
    Member alysefu's Avatar
    Kya Dark Lineage[2003], pacat ca nu au facut o continuare desii asa trebuia....

13. #193 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Seria Grand Theft Auto , Counter Strike , Minecraft , San Andreas Multi Player

14. #194 SP
    Junior Member gabinho13's Avatar
    tarzan, hercule, mariu, fifa 99. ce vremuri..

15. #195 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Street Fighter 2 ( arcade machine back in 90") ce mai "imprumutam" eu bani de acasa ca sa ma duc sa joc , Mortal Kombat si evident Mario pe prima consola un terminator .

16. #196 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Noul Mortal Kombat.Calitatea desavarsita a gameplayului, modul in care necesita cele mai mari cantitati de skill pur pentru a castiga, faptul ca nu doar meshui butoane fara sa stii ce faci, balansul fenomenal al personajelor, fara cheap top tiers care au palarii taioase si se invart sau roboti cu bombe ce nu pot fi blocate, si experienta online extraordinara, fara nici macar o milisecunda de lag mi-au schimbat perceptia despre viata.

17. #197 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    Mortal Kombat 4 (jocul copilariei mele) si world of warcraft(primul meu mmorpg) Ce senzatie sa descoperi un joc online...

18. #198 SP
    The Insane One Telperion's Avatar
    Legacy of Kain : all of them

19. #199 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    GTA 3 , Hercules (din 1998 parca) si jocuri platformer ... Captain Claw , Seria Mario (o am pe Android).Mai apoi Fifa , first person shooters si Androidu'

20. #200 SP
    Member batmanfan's Avatar
    Hercule. Nivelul 3 parca, atunci cand trebuia sa ma bat cu centaurul ala albastru si mare mi-a mancat luni bune din viata. Nu stiam cum pana a venit un prieten la mine sa-mi arate cum + Fifa 2002 care m-a fermecat total atunci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast