God Of War ! The story is amazing..![]()
Eu as putea spune jocuri vechi gen DD sau Diablo, Age of Empires, primul World of Warcraft, MDK2 si multe altele.
Din generatia asta de console, singurul despre care chiar pot spune ca "si-a pus amprenta pe gamerul din mine" este Metal Gear Solid 4.
Match Day, Saboteur, Pool, si ce mai jucam pe Z80-ul facut de taica-miu. Ma enervam regland capul casetofonului, dar si acum tziuitul ala ce se auzea la incarcatul jocurilor imi trezeste amintiri placute. Si pentru ca tot aduce tudyniuz aminte de Age of Empires, imi amintesc cum jucam 4 vs 4 intr-o sala de jocuri de ajunsesem maestri in strategii. Dintre FPS-uri cred ca Half-Life m-a marcat cel mai mult. Dupa parerea mea acest joc a revolutionat acest gen.
Dintre toate oricum FIFA97 l-am jucat cel mai mult cred. Saltul calitativ fata de Match Day de pe Z80 era fantastic. Aparuse chiar cand mi-am cumparat primul PC. Pun mai jos un filmulet cu Match Day. Unele goluri sau faze mi se pareau chiar spectaculoase
Ar fi cateva:
PC: Heroes of Might & Magic III
PS1: Crash Bandicoot series
PS2: Ratchet & Clank si God of war, Urban reign
PS3: Uncharted series, Yakuza series
NES: Super Mario Bros. 3
SNES: Donkey Kong Country
N64: Legend of Zelda Ocarina of time
Wii: Super Mario Galaxy
Sega Mega Drive: Mortal kombat 3
Sega Saturn: Virtua fighter 4
Xbox: Fable
Xbox360: Forza motorsport
Uncharted series pentru aventura si pt un concept de joc implementat excelent din toate pct de vedere ( e incoronat ).... Heavy Rain a urcat si el in top nice and easy pt atmosfera si pt ca e one of a kind. Seria Gears of War pe x360 a fost the best shooting rampage ever ! si ... nu in ultimu rand Grand Theft Auto pt ca pete tong...ce sa mai e o serie epica
![]()
Red Alert II ( Yuri FTW!!!)
Diablo II ( Wind Druid si Bone Necro FTW)
si Target Renegade pt Terminator
Mafia 1 * cel mai tare joc , cu o poveste impresionanta si cu cel mai frumos soundtrack pe care l-am auzit in vreun joc de pana acum.
Red Faction 1 ( probabil ca eram foarte mic dar jocul ala mi-l aduc aminte si acum )
Warcraft 3(Frozen Throne). A fost si va ramane preferatul meuAm jucat nopti intregi la sala acest joc, apoi am descoperit dota si timp de 4 ani nu am mai jucat altceva.
Battletoads
Ninja Gaiden 3
Street Fighter Alpha 2
Samurai Shodown
King of Fighters 98
Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers
Vampire Savior 3
Street Fighter III: 3rd Strike
Batsugun
DonPachi
PS / daca ar fi sa aleg doar 1 -
console preferate Sega Saturn si Dreamcast pt calitatea porturilor arcade