Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cum preferati jocurile - sa le downloadati de pe shop sau sa le cumparati din magazin

Voters
177. You may not vote on this poll
  • Eu imi cumpar jocuri in format virtual (jocuri downloadabile, cine are nevoie de manual, disc sau carcasa)

4 2.26%
  • Ce-i in mana nu-i minciuna (jocuri fizice beibi)

139 78.53%
  • Sincer nu ma intereseaza

34 19.21%
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 52

Thread: Cum preferati sa fie jocul dumneavoastra

1. #21 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Avand in vedere ca fostul lui GT era Filelist...

2. #22 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Avand in vedere ca fostul lui GT era Filelist...
    Da,dar o dam in Off-Topic....
    Daca te intereseaza ceva PM ME

3. #23 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu iau numai jocuri cu manual si carcasa!

4. #24 SP
    Member dogdan's Avatar
    prefer jocurile cu manual si carcasa!chiar daca nu citesc manualul.e frumos sa vezi cum iti creste colectia.

5. #25 SP
    Senior Member huber's Avatar
    jocurile in stare solida

6. #26 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Cum preferati sa fie jocul dumneavoatra? In sange propriu, te rog. Ai grija cu maioneza si pune muraturi, multe muraturi. Hold the onions!

Acum serios vorbind, prefer jocurile pe format solid, oricare ar fi tipul lui.

7. #27 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu prefer sa imi cumpar jocuri "solide" direct din magazin , nu as rezista sa astept o saptamana pentru un joc comandat de pe net , chiar daca pretul este mai mic

8. #28 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pai avantajul jocurilor downloadabile este ca le poti avea instant si la un pret mai mic - am si scris mai sus.

Aici discutam despre jocuri pe DVD/CD/cartrige etc sau despre jocuri care pot fi downloadate de pe STORE (PSN, Xbox, Wii Shop Chanel)

Nu despre jocuri pirat
    Nu despre jocuri cumparate din afara tarii sau din magazine virtuale.

9. #29 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    am votat jocuri fizice pentru ca e frumos sa ai in casa o colectie care sa te defineasca ca gamer.
    Cand intru la cineva in casa nu vreau sa-i verific contul cu ce a cumparat pentru a vedea ce gusturi/colectie are.

E ca si intre a detine o colectie de carti PDF si o biblioteca plina.

10. #30 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu nu colectionez jocuri. desi imi plac jocurile cu carcasa si manual (chiar regret ca nu sa mai vind jocurile in cutiile alea misto de carton), uneori cumpar si online, mai ales cind nu am alta solutie (downloadable PSN games). de colectionat insa, colectionez amintiri sau daca vreti altfel spus, experientele traite jucand un anumit titlu si asta pentru ca eu consider ca jocul in sine nu are nici o valoare fara omul care sa il joace (ceva gen 'copacul care cade intr-o padure fara sa fie auzit de cineva, nu face nici un zgomot'). nu am votat pentru ca sunt si de o parte si de alta a baricadei, iar o asemenea optiune nu exista.

PS probabil ca m-a bagat in ceatza exprimarea...

11. #31 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Voteaza cu incredere 3 ...

12. #32 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Fizice baibi dar nu cumpar din magazin preturile din magaziun sunt

13. #33 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Am votat varianta fizica, insa toti cumparam si variantele electronice sau DLC-uri de pe PSN, Live sau Steam pt. PC. Imi pare rau ca nu exista si varianta fizica pentru joacele de PSN/Live, pt. ca le-as cumpara numai asa.

14. #34 SP
    Member Arslany's Avatar
    Ce-i in mana nu-i minciuna
    Jocuri fizice, imi plac discurile aliniate pe langa consola.

15. #35 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Ce frumos stau asezate in raft , cu carcasele un pic verde neon ( la xbox) sau albastre ( cred ca la blue-ray-urile Sony )... iti vine sa razi cand vine un prieten pe la tine si te intreaba stupefiat : tu dai bani pe jocuri ???

16. #36 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Cu manual si carcasa...ce-i in mana nu-i minciuna

17. #37 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Jocuri pe DVD, clar. Ideal versiuni Collector'r, carcasa metalica, diverse bonusuri inside (postere, cd-uri cu "make of"). Poate prefer asa din cauza ca-s un tip destul de materialist si colectionar. Apoi e si un pic de show off (e fain sa le ai pe raft). Si poate si o paranoia exagerata - un dvd il poti lua cu tine si instala jocul oriunde, cu alea online nu-i chiar asa...bine e cam exagerat, dar cum ziceam - nu stii niciodata.

18. #38 SP
    Member Devergo's Avatar
    Online numai DLC,jocuri full numai insotite de carcasa si manual...desi la consolele portabile as prefera jocurile in format virtual,mereu ma seaca ca tre' sa fac loc in bagaj si pentru UMD-uri si pentru cartrige-uri cand plec undeva...

19. #39 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Eu sincer prefer varianta virtuala. Nu ma intereseaza carcasa,manual,disc, pentru ca nu le colectionez, nu citesc manualele, ma seaca sa schimb tot timpul BRul cand trec de la un joc la altul si ar avea un pret mult mai scazut daca nu s-ar baga banii in costurile de productie.(BR, carcasa, manuale printate etc).

Oricum downloadable games e viitorul, una e sa ai un joc instant in momentul aparitiei si alta e sa-l joci la cateva saptamani, sau sa nu-l poti juca ca a aparut doar in asia si apare in europa peste 2 ani sau alte si alte motive similare.

Mi se pare invechita si romaneasca gandirea cu ce-i in mana nu-i minciuna, fara sa supar pe nimeni. Inteleg unii le colectioneaza, altii vor sa show off cand le vin prietenii, pe mine ma intereseaza doar improvementul legat strict de gaming, care ar suferi imbunatatiri considerabile odata cu trecerea la virtual.

20. #40 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Eu sincer prefer varianta virtuala. Nu ma intereseaza carcasa,manual,disc, pentru ca nu le colectionez, nu citesc manualele, ma seaca sa schimb tot timpul BRul cand trec de la un joc la altul si ar avea un pret mult mai scazut daca nu s-ar baga banii in costurile de productie.(BR, carcasa, manuale printate etc).

Oricum downloadable games e viitorul, una e sa ai un joc instant in momentul aparitiei si alta e sa-l joci la cateva saptamani, sau sa nu-l poti juca ca a aparut doar in asia si apare in europa peste 2 ani sau alte si alte motive similare.

Mi se pare invechita si romaneasca gandirea cu ce-i in mana nu-i minciuna, fara sa supar pe nimeni. Inteleg unii le colectioneaza, altii vor sa show off cand le vin prietenii, pe mine ma intereseaza doar improvementul legat strict de gaming, care ar suferi imbunatatiri considerabile odata cu trecerea la virtual.
    Si daca vrei sa-l vinzi dupa ce te ai saturat de el,sa ai bani de altul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast