Pentru cei care vor sa incerce prima mea harta de Doom din SnapMap :
Map Name : Baron's Lair
Map Tag : 2G6GSL8R
It's my first so be kind
Pentru cei care vor sa incerce prima mea harta de Doom din SnapMap :
Map Name : Baron's Lair
Map Tag : 2G6GSL8R
It's my first so be kind
Este.
---------- Post added 04-06-2016 at 08:09 ----------
Indiferent pe ce consola a fost creata harta...o poti juca.
Am jucat si rejudat astazi primele doua nivele de vrio 3 ori doar pentru a testa diferite upgrade-uri.
De foarte multa vreme nu am mai jucat un FPS atat de dinamic si de captivant, inca nu imi dau seama daca jocul este scurt sau doar am jucat eu ca disperatul.
Nu este scurt deloc si da, iti dau dreptate. E printre cele mai bune FPS-uri create pana acum, ma gandesc sa scriu un articol sau sa fac un review. Mai vedem....
@Rasko Mi-ar face mare placere sa citesc un review pentru Quantum Break sau Uncharted 4 scris de tine, de fapt mi-ar placea sa vad cat mai multe articole scrise de tine daca ai avea timp si chef, ti-am urmarit parerile despre jocuri si imi place cum scrii.
Daca nu l-ati luat inca, in saptamana cu E3 au bagat un Demo pentru PS4/XO si puteti juca primul nivel din joc.
L-am terminat sambata seara pe hurt me plenty, pentru mine a fost cam cel mai intens joc de pana acum pe Xbox
Dupa ce l-am terminat am zis sa intru putin si in MP sa vad cum este, cand m-am uitat la ceas trecusera 3 ore...
860/1000 la achievements pe Xbox Obe.
Aseara l-am inceput pe nightmare si se pare ca nu exista trofeu/achiev pentru dificultatea asta, which is a bummer. Jocul e absolut brutal pe dificultatea amintita, o greseala si esti dus. Spre exemplu, eram la 100 viata si 50 armor si am primit o "palma" de la un possessed(pentru cei care nu au jucat inca, e cel mai usor inamic, un fel de zombie) si am ramas cu 48 viata si no armor . One hit kill de la imps si restul.
Gameplayul e prea addictive sa ma pot opri.
Eu initial am inceput pe Nightmare si dupa UAC am scazut un pic dificultate, mi se parea prea brutal.
Si cand ma gandesc ca cineva are record mondial pe Ultra Nightmare de 1h si 16 min
https://youtu.be/6JvMPMo8INI
Draqu e genial. L-am vazut live cu 10 recorduri. Acum e cam plictisit dar sigur o sa-l dea mai jos
---------- Post added 28-07-2016 at 22:40 ----------
Bookmarks