Acum m-am apucat si eu de el. Ce-ai tatica, e pielea p*lii jocul asta, sa bagi drujba-n demoni pe soundtrackul ala e mai delicios decat orice alt lucru de pe lumea asta (si cealalta). F*cking A!
Acum m-am apucat si eu de el. Ce-ai tatica, e pielea p*lii jocul asta, sa bagi drujba-n demoni pe soundtrackul ala e mai delicios decat orice alt lucru de pe lumea asta (si cealalta). F*cking A!
Aseara am inceput jocul si in dimineata asta imi venea sa-mi bag un concediu medical ca sa mai pot juca. E genial, de la atmosfera la upgrade-uri, la executii..totul, TOTUL E GENIAL!!!!
O sa vian si arcade mode...si sa caut toate collectables si putin MP, desi am inteles ca nu-i grozav.
Ieri am facut schimb, am dat Overwatch pe Doom si nu-mi pare rau deloc![]()
Ba, in beta am jucat MP si mi-a placut enorm. Nu vad cum ar putea fi mai prost decat era in beta so...
Din pacate in MP gasesti oameni doar in TDM, pribabil ca majoritatea au trecut pe DLC-uri.
am terminat si eu jocul acum 5 minute.. ok, doom nu este genul meu de jocuri si am inceput mai greu, dar dupa 2-3 misiuni eram... oau cat de tare e jocul si ce feeling iti da si SOUNDTRACK-ul este incredibil)) cred ca urmatoarele zile o sa ascult la greu melodiile din joc, incredibil ce feeling iti ofera. sincer nu gasesc minusuri, ai de toate si jocul este fix ce trebuie daca vrei sa te relaxezi putin iar unele batalii iti ofera atata adrenalina este incredibil. bravo id software, excelent joc.
am auzit ca e bun, dar nu ma asteptam in veci sa-mi placa atat de mult, tocmai pentru ca nu e genul meu. recomand cu incredere.
si daca nu ati vazut recomand sa-i vedeti live !! au fost ieri la vga
DOOM primeste patch nou. versiunea 6.66
cu aceasta ocazie season passul devine gratis si mai puteti adauga 30 de gb la cei 70 ocupati deja (PS4 + cred ca atat va cantari patchul)
https://www.gamespot.com/articles/bi.../1100-6451820/
Stai ce? Counter Strike? Cred ca confuzi jocurile. Doom 3 si Doom 4 sunt puutin diferite ca genuri, 3-ul e mai monoton si mai horror in timp ce in 4 actiunea e mai fast paced care e imbinat intr-un mod foarte frumos cu muzica. Adica Counter Strike se vrea un/a fost/va fi un joc de echipa, chiar nu vad legatura.
Putin diferite??? Cred ca nu stii ce vb.pai Doom 3 avea poveste, avea feeling, etc.
Zborsala asta consta mai mult in faptul ca tragi ca disperatul in demonii aia...pe muzica aia psihedelica...ai domle ma lasi?
Pai si Doom4 are poveste si chiar nu poti face skip la dialoguri. Mie imi place tot ce e Doom
Abia acum am pus mana pe el. E bestial!![]()
O singura problema am, nu inteleg rostul armurii. E aceeasi chestie ca si o bara de health.
Bookmarks