Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 76

Thread: Wolfenstein

1. #41 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by zombie View Post
    Hei... Eu stiu?? poate trebuie sa-l jucati pe PS3 si dupaia sa vb aiureli "praf", "varza" etc.
    Eu l-am terminat momentan prima data si pot sa va spun ca mie sincer mi-a placut mai mult ca si Resistance2 (singleplayer) si este mult mai cool deacat "etichetele" primite de anumite siteuri. Sincer imi era dor sa joc ceva de genul WWII si mai ales o combinatie de WWII si S.F. DA ! Nu e Dead Space sau Killzone2 dar nici Resident Evil 5 NU este de nota 8 sau 9 ... Deci parerea mea este daca sunteti fani FPS WWII atunci merita sa-i dati o sansa. Multiplayerul este intradevar slabut si exista momente cu foarte mult lag insa cum am mai zis jocul este bunicel si sincer peste amulte alte jocuri cumparate ( HAZE, TUROK FEAR2,etc.) care zac in carcasa lor si nici nu ma obosesc sa le deschid pentru a le juca . Intradevar asta e menirea forumurilor : de a scrie parerea ta DAR sincer nu va mai luati dupa GameSpot sau alte siteuri si scrieti o parere a voastra care sa aiba si o dovada concreta: JOCUL ! in colectia voastra.
    Nu am vrut sa supar pe nimeni dar am simtit nevoia sa scriu aceste randuri.
    PEACE !
    Nu pot sa zic ca e uber-mega-tare-wow.

Motive:

1) Foloseste id Tech 4, engineul a fost facut pentru platforma PC.
    2) Storyline cliseic, kill the bad guys, run, kill some more bad guys.
    3) Uncanny Valley.
    4) AI batut in cap.
    5) Extrem de usor chiar si pe nivele de dificultate mai mari.

Nu stiu cum e Resistance, din moment ce nu am PS3, deh, insa Wolfenstein nu este mai bun ca Fear 2, daca zici chestia asta iti sugerez sa fi mai atent si sa nu sustii o chestie doar de dragul de a fi Gica-Contra.

2. #42 SP
    Junior Member zombie's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Dupa fraza asta nu stiu ce ai mai scris...De fapt nici nu ma intereseaza... Peace!!!
    Din moment ce nu ai Wolfenstein......... Si DA ! Resistance2 are Story??? bleah e mai naspa ca Resistance
    Si repet vb de Singleplayer.... NU de multiplayer !

---------- Post added 13-09-2009 at 09:09 PM ----------

Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Nu pot sa zic ca e uber-mega-tare-wow.

Motive:

1) Foloseste id Tech 4, engineul a fost facut pentru platforma PC.
    2) Storyline cliseic, kill the bad guys, run, kill some more bad guys.
    3) Uncanny Valley.
    4) AI batut in cap.
    5) Extrem de usor chiar si pe nivele de dificultate mai mari.

Nu stiu cum e Resistance, din moment ce nu am PS3, deh, insa Wolfenstein nu este mai bun ca Fear 2, daca zici chestia asta iti sugerez sa fi mai atent si sa nu sustii o chestie doar de dragul de a fi Gica-Contra.
    Cum ziceam , se gasete omul sa vb asa de dragul de a vb. Normal ca daca nu ai PS3 Nu ai de unde sa sti cat de naspa e FEAR 2 pe PS3 ( e groaznic) dar na hai sa vb ca ne place.

3. #43 SP
    Member Painkiller's Avatar
    pentru mine, fear 2 este cam cel mai bun horror de pe ps3 pana acum. da, mie mi s-a parut mai bun decat dead space pentru ca este ceva mai tensionat.

4. #44 SP
    Banned tacconi's Avatar
    la multiplayer se misca ca un joc de acum zece ani.... este diferenta mare intre single si multiplayer si nu inteleg de ce.... parca ar fi alt joc. Zombie eu nu m-am dat cu parerea fara sa fi terminat jocul pe ps3... daca nu crezi uita-te pe forum la predator ca am fost primul care a avut jocul, ca si re5, pe care il desconsideri tu... eu cred ca re5 e bestial... bafta!

5. #45 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by zombie View Post

Cum ziceam , se gasete omul sa vb asa de dragul de a vb. Normal ca daca nu ai PS3 Nu ai de unde sa sti cat de naspa e FEAR 2 pe PS3 ( e groaznic) dar na hai sa vb ca ne place.
    Platforma e irelevanta din moment ce se foloseste acelasi engine, aceleasi mecanisme de gameplay, etc. Singurul lucru care difera este cat poate sa duca PS3 si cat poate sa duca PC-ul. Eu doar ti-am zis la nivel de tehnologie si implementare ca Fear 2 este mai bun ca Wolfenstein.

Faptul ca tu consideri, ca e mai bun Wolfenstein ca Fear 2, doar ca merge mai bine pe PS3 spune multe, so ma opresc aici.

6. #46 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    fear 2 mai bun decat dead space pentru ca este ceva mai tensionat.
    altu' Zeilor, unde am gresit? lol

7. #47 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    altu' Zeilor, unde am gresit? lol
    Cand yo ziceam ca a crescut cantitatea dar nu si calitatea...

8. #48 SP
    Member Xristina's Avatar
    Intr-o zi o sa fie mai rau, eu ma pregatesc sufleteste de pe acuma. -_-

9. #49 SP
    raskolnikov tu oricum esti hater de orice joc bun. oare de ce nu ma mir de postul de mai sus

10. #50 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    raskolnikov tu oricum esti hater de orice joc bun. oare de ce nu ma mir de postul de mai sus
    Ai dreptate. Mea culpa! Imi cer scuze, este intr-adevar o experienta nemaivazuta jocul acesta. Am inceput sa-l joc acum 3 minute si nu il mai pot lasa jos...Ups, stai ca sunt in meniu inca!

11. #51 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    daca si in cazul unui joc slab avem o asemenea conversatie, atunci sincer imi e mila de generatiile viitoare. pardon, aveti pentru ca aleg sa ma exclud.

12. #52 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    daca si in cazul unui joc slab avem o asemenea conversatie, atunci sincer imi e mila de generatiile viitoare. pardon, aveti pentru ca aleg sa ma exclud.
    Vlad, lasa-ma tu cu generatiile urmatoare. Mie imi este mile de mine sa nu cumva sa se ia developerii dupa gusturile astora de mai sus!! lol

13. #53 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai si care e problema. ne lasam de gaming si ne apucam de baut in amintirea momentelor frumoase, dam in depresie si ori ne sinucidem ori dam in ciroza. da chiar, in partea celalata o fi lag intre rai si iad?

14. #54 SP
    vorbit amandoi fara macar sa jucati jocul. fear 2 este un joc cu o atmosfera excelenta, un adevarat joc horror. si dead space e foarte bun, dar nu ai o atmosfera la fel de tensionata. la atmosfera fear 2 este peste dead space, la restul capitolelor este alta poveste

15. #55 SP
    Member Xristina's Avatar
    Dai un ping cand ajungi in rai/iad

LE: Say what? Fear 2 peste DS ca atmosfera??? Voi pe ce planeta traiti? Are there beautiful pink ponies there?

16. #56 SP
    Member cipvas's Avatar
    Eu nu inteleg ce aveti de impartit.Fiecare cu gusturile lui. Mie personal imi place fosrte mult Wolfenstein.La multiplayer e slabut. Si am cumparat jocul la recomandarea cuiva, dar atentie, l-am cumparat dupa ce l-am studiat pe net.Daca nu va plac prezentarile nu va obliga nimeni sa i-l cumparati. Pace !

17. #57 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    A aparut demo pe PSN US

18. #58 SP
    Member Imperatore's Avatar
    pe mine nu m-a atras de nici o culoare acest joc, ma asteptam la mai mult.

19. #59 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jcuat demoul. Nu e un joc de 6, dar mai multe de 8 nu merita. E un joc OK, dar care nu aduce nimic nou, prefer serile Call of Duty sau Medal of Honor. Sistemul de upgradeuri pare interesant, dar nimic cu adevarat special.

20. #60 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Am butonat si eu la demo putin si pot sa spun ca nu e cine stie ce jocu, dar nici foarte prost nu pare.Grafica cam dezamagitoare asa la prima vedere si am inteles ca nici la categoria muliplayer nu sta prea bine.Torusi daca imi pica pe mana o sa-l joc sa vad ce e de capul lui.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast