Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 492 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast
Results 581 to 600 of 9837

Thread: Decizii

1. #581 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Marvel vs Capcom 2

sau

BlazBlue: Calamity Trigger

sau

The King of Fighters XII

Batausilor ce ziceti? Sa nu uitati sa spuneti si de ce unul sau altul; foarte important.

PS: excludem SF 4 pt ca l-am rodat destul.

2. #582 SP
    Member Rblood's Avatar
    Nu am BlazBlue, dar daca as fi in locul tau pentru el as opta, am stricat 3 controlere cu Guilty Gear
    (in general GG jucam cu prietenii) si sunt sigur ca BlazBlue e la fel de fermecator, la urma urmei e succesorul seriei.

3. #583 SP
    Member slabunator's Avatar
    iti spun si eu ce stiu din auzite...ar trebui sa iei Blazblue, am inteles ca e foarte fain facut si ca stilul artistic si muzica sunt superbe.singurul minus notabil ar fii numarul oarecum mic al caracterelor, 12, dar din cate am inteles acestea sunt intradevar unice,fiecare in felul sau, deci exista loc pt diversitate .
    in rest, am inteles ca e fighter-ul cu cel mai mult content story wise

te poti gandi se iei SI mvsc2, multe caractere faine (uniiversul marvel are niste eroi grozavi), si diversitate. vezi ca este demo pe PSN, il poti testa.

kof12 am inteles ca e oribil si total diferit fata de precedentele. mie personal mi-i s-a parut ok din videouri. oricum si daca ar fii un fighter decent ma indoiesc ca bate blazblue .

ps.: voi cumpara si eu blazblue ceva mai incolo si sper sa ne vedem online(acum am achizitionat si eu un stick )

4. #584 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    No offence, dar nici unul!
    Si de ce nici unul ?

5. #585 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Si de ce nici unul ?
    Deoarece snt 2 jocuri foarte proaste.
    Check gametrailers and gamespot reviews. Check demos - exista pentru ambele.

6. #586 SP
    M-am hotarat,dupa ce am citit reviewul lui trickz http://www.consolegames.ro/forum/f46...view-wheelman/

7. #587 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    M-am hotarat,dupa ce am citit reviewul lui trickz http://www.consolegames.ro/forum/f46...view-wheelman/
    Tot respectul pentru review-ul facut de Trickz, dar am impresia ca Gaudi i-a intunecat putin judecata.

8. #588 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Marvel vs Capcom 2

sau

sau

The King of Fighters XII

Batausilor ce ziceti? Sa nu uitati sa spuneti si de ce unul sau altul; foarte important.

MvC 2 , sau King of Fighters XII eu voi lua doar MvC2. MvC2 are multe caractere si e un joc old-school care cred ca o sa placa tutuor gamerilor.

9. #589 SP
    Member octav's Avatar
    harry potter and the order of the phoenmix sau nfs most wanted

10. #590 SP
    Member Cata25's Avatar
    NFS Most Wanted.
    E cel mai bun din seria Need for Speed (�n opinia mea).

11. #591 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Marvel vs Capcom 2

sau

sau

The King of Fighters XII

Blazblue fara nici un dubiu, urmat de MvC2 si abia la urma de KOF 12, care e o dezamagire totala.
    Oricum comparatia unui joc pe disc cu unul de pe PSN e dubioasa, mai ales ca cel de pe disc costa cel putin dublu.

12. #592 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    Need for Speed Most Wanted

13. #593 SP
    Member Rblood's Avatar
    Most Wanted cu siguranta.

14. #594 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    Need for Speed clar.Nu are rost sa cumperi harry potter.

15. #595 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Blazblue fara nici un dubiu, urmat de MvC2 si abia la urma de KOF 12, care e o dezamagire totala.
    Oricum comparatia unui joc pe disc cu unul de pe PSN e dubioasa, mai ales ca cel de pe disc costa cel putin dublu.
    Nu e dubioasa deloc comparatia unui joc de 1$ cu unul de 100$.
    E foarte simplu, sunt acelasi gen, plus banii nu reprezinta o problema.
    Oricum eu le voi cumpara pe toate, doar eram curios de opinii, mai animam putin forum-ul.

16. #596 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pot sa iau 2 jocuri din urmatoarele: The Darkness, Mercenaries 2, GH: Aerosmith (am GH: WT), Oblivion.
    si inca ceva, ce skin sa imi iau pentru controller dintre cele doua
    Amazon.com: Protective skin for Playstation 3 Remote Controller - PS3 control decal skins - BONECOLLECTOR BLACK: Video Games sau Amazon.com: Protective skin for Playstation 3 Remote Controller - PS3 control decal skins - GLOCK BLACK: Video Games

17. #597 SP
    Member klausn's Avatar
    The Darkness, Mercenaries 2....sau ultimul si al 2-lea,dar mai bine asa.

18. #598 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    The Darkness si Oblivion. Daca ai GH WT nu cred ca are rost sa iei GH: Aerosmith, iar Mercenaries 2 nu mi-a placut

19. #599 SP
    DA
    1. Oblivion - pentru ca e un monstru al rpg-ului.
    2. Mercenaries 2 - pentru ca distrugeri mai frumoase nu am vazut decat in Red Faction, pentru ca ai multe arme/upgrade-uri, pentru ca poti sa conduci orice vehicul, pentru ca poti sa arunci in aer baze intregi si ... joci vreo 12 ore doar pe misiunile principale.

NU
    1. Darkness - e scurt, framerate-ul este foarte slab, uneori cade incat abia poti sa il joci si pe langa povestea draguta nu mai e mai nimic.
    2. GH A - are un soundtrack slab comparativ cu GH WT, GH III sau Rock Band-uri, iar muzica e cea mai importanta la un astfel de joc. Bineinteles, daca esti fan infocat Aerosmith e alta poveste.

20. #600 SP
    Halo Wars sau Tom Clancy`s EndWar ?
    PS: Nu am headset.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 492 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast