Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 492 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 9837

Thread: Decizii

1. #701 SP
    Member cobain's Avatar
    Ai deschis un subiect tabu pe forumul asta . Eu unu le am pe amandoua. Xboxu il folosesc preponderent pentru jocuri, PS3-ul pentru media si pentru exclusivitati. Cel mai bine e sa le incerci pe amandoua intr-un magazin de specialitate si sa vezi cu care te simti mai bine, pentru ca este foarte important si cum simti joystickul in mana.

2. #702 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    PS3 sau Xbox 360 ?

Am pus si pe Ghidul cumparatorului consolist si mi sa zis sa pun aici , acolo am scris asa :

"Ce e mai bine sa aleg PS3 sau Xbox 360 , le-am gasit pe amandoua la preturi mici si nu ma pot hotari. Deci eu vreu mai mult pentru jocuri . SI sa nu se invecheasca , adica sa se faca jocurile cele mai bune inca vreo 4 ani daca nu mai mult. Ca genuri de jocuri imi plac : action , adventure , arcade , sports , racing , fighting , si jocurile japoneze . Vreau grafica destul de buna si jocurile sa fie distractive. Puteti sa imi dati niste sfaturi ?"
    Si jocuri japoneze vreu sa zic despre Japonia , nu neaparat facute in Japan , gen :Yakuza

Deci puteti sa imi dati niste sfaturi ?
    Depinde numai de jocurile pe care ti le doresti.
    Cred ca alegerea numai asa merita facuta.

3. #703 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Parca ma atrag mai mult excusivitatile PS3 , si la PS3 ma mai atrage Sixaxis-ul . Dar tot nu ma pot hotari ...

4. #704 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    PS3 sau Xbox 360 ?

Am pus si pe Ghidul cumparatorului consolist si mi sa zis sa pun aici , acolo am scris asa :

"Ce e mai bine sa aleg PS3 sau Xbox 360 , le-am gasit pe amandoua la preturi mici si nu ma pot hotari. Deci eu vreu mai mult pentru jocuri . SI sa nu se invecheasca , adica sa se faca jocurile cele mai bune inca vreo 4 ani daca nu mai mult. Ca genuri de jocuri imi plac : action , adventure , arcade , sports , racing , fighting , si jocurile japoneze . Vreau grafica destul de buna si jocurile sa fie distractive. Puteti sa imi dati niste sfaturi ?"
    Si jocuri japoneze vreu sa zic despre Japonia , nu neaparat facute in Japan , gen :Yakuza

Deci puteti sa imi dati niste sfaturi ?
    Ai deschis cutia pandorei cu intrebarea asta.

5. #705 SP
    Stiulol . Deci o parare , cineva ?

Era sa uit : E prima mea consola ( adica a doua dar prima am avut-o la 3-4 ani si am avut-o decat un an , era un Terminator)

6. #706 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    daca iti permiti ambele. fiecare are exclusivitatile ei. dupa cum fac toti cei care detin ambele console, iau pe PS3 ce e exclusiv si restul pe box.

7. #707 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    ambele consolelol

8. #708 SP
    le-as lua dar dabea imi ajung banii de o consola. Merita sa iau o next-gen dasta ca prima consola ? Mai intai mam gandit la PS2 dar jocurile de PS2 sunt mai vechi si imi merg si pe PC , si am zis sa iau o next-gen pt jocuri noi.

?????

9. #709 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    le-as lua dar dabea imi ajung banii de o consola. Merita sa iau o next-gen dasta ca prima consola ? Mai intai mam gandit la PS2 dar jocurile de PS2 sunt mai vechi si imi merg si pe PC , si am zis sa iau o next-gen pt jocuri noi.

?????
    Eu zic ca merita. Cei drept e bine sa ai si un PS2/Xbox pentru jocurile mai vechi. Pe PS3/X360 vor aparea continuari ale unor jocuri de PS2/Xbox. Vei intelege mai bine povestea daca le vei juca si pe cele vechi. Pe X360 poti juca jocuri de Xbox, dar pe PS3 nu poti juca jocuri de PS2( doar pe vers de 60gb)

10. #710 SP
    Deci merita . Stiu pe cineva care are PS3-uri noi de 60 gb , si vad ca PS3 e compatibil si cu PSX si are varul meu jocuri de PSX si nu mai mare PSX si mi le da pe gratis. La X360 nu stiu dar parca ceva imi spune sa nu , si cred ca PS3 ma atrage pt ca e Sony , deci Japan si e tara mea preferat ( sunt nebun dupa japonia , am inceput si sa invat japoneza)

Deci merita PS3 , nu ?

11. #711 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da domne, ia PS3 odata. Next.

12. #712 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    deci Japan si e tara mea preferat ( sunt nebun dupa japonia , am inceput si sa invat japoneza)
    Sunt fabricate in Irak, so watch your language!

13. #713 SP
    Ms , mult ! Gata nu mai am nici o intrebare !

14. #714 SP
    Member slabunator's Avatar
    se merita sa dau 2 jocuri ps3 DMC4 , Condemned 2 + 150 ron pe un ps2 slim cu 2 manete , 3 carduri de memorie si God of War 1 , 2, GranTurismo 4

de asemenea daca puteti sa imi indicati pretul de piata a urmatoarelor jocuri: MGS2, RE4, Shadow of the Colossus

15. #715 SP
    se merita....jocurile..cam 60 lei pe MGS2... RE4 cam 70-80 maxim iar Shadow of the Colossus 50-60

16. #716 SP
    Member mariuck's Avatar
    Ms , mult ! Gata nu mai am nici o intrebare !
    mai bine iti luai 360.. cred ca ai mai mult fun pe LIVE.. parerea mea

17. #717 SP
    nu mi-am luat inca . dc crezi ca e mai mult fun pe live ? oricum eu vreu 80% pt single-player

18. #718 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    normal ca toata lumea iti va zice sa iei consola pe care o au iei acasa. cel mai bine fa o lista cu toate jocurile exclusive pentru ambele console, dupa te gandesti ce iti ofera fiecare: de ex: PS3 free multiplayer, xbox 360 mai bun multiplayer (deocamdata), chestii de genul. daca mai ai intrebari PM me, o sa-ti raspund cu placere. si eu am fost in pozitia ta si stiu cum e , cat de nehotarat esti, dar te pot ajuta daca vrei, in plus lam avut si Xbox 360.

19. #719 SP
    eu de exemplu am xbox 360 dar te sfatuiesc sa iti cumperi ps3..si faza aceia ca iti iei consola mai mult pentru single-player te inseli..asa am zis si eu cand am cumparat xbox 360 iar acum sunt aproape toata ziua pe live

20. #720 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Marvel Ultimate Alliance Gold Edition sau NFS ProStreet ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 492 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast