prototype
Merita Wolfenstein
Depinde ce jocuri vei juca. Daca vrei sa joci Forza 3 sau Race Pro la un nivel inalt, merita daca il gasesti la un pret bun. In rest nu prea deoarece poate fi greu de invatat sa joci cu el.
La asta ma gandeam si eu, desi pare foarte bun nu prea as da 4milioane ca sa-l folosesc doar la 3-4 jocuri. Mersi pentru raspuns.
salut imi poate spune cineva cel mai bun simulator de avioane ..cel mai bun si cel mai realist![]()
Nu ma pot gandi la un simulator in adevaratul sens, dar Blazin Angels, HAWX sau Birds of Prey (care trebuie sa apara).
Unchiul meu lucreaza in Altex si mi-a dat de ales pentru x360: Section 8 sau Dirt 2 ?Se pare ca amandoua nu se poate![]()
Ar fi fost misto ambele...pentru ca ambele sunt frumoase....dar daca nu se poate....ia Dirt 2.Am jucat beta la section 8 si mi sa parut foarte misto.
Eu am de luat o decizie cam mare...vreau sa`mi spuneti voi cum ati proceda daca ati fi in situatia mea
Am un ps3, 9 jocuri si 2 controlere si as vrea sa`l vand si sa`mi iau un ps2 si multe jocuri. As face asta pentru ca multi din prietenii mei au ps2 si am putea juca online, ne`am mai imprumuta si jocuri...astept raspunsuri![]()
Mai bine ai aștepta să-și ia prietenii tăi PS3, av�nd �n vedere că s-a și ieftinit.
Mi se pare aiurea să treci de la un PS3 la un PS2. Mai ales acum că PS3-ul �și arată colții iar PS2-ul e pe moarte.
Bookmarks