Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 53 of 492 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 9837

Thread: Decizii

1. #1041 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    Dirt 2 / Marvel Ultimate Alliance 2 - PS3 ?
    DiRT 2 !!!

2. #1042 SP
    Member tudort's Avatar
    Depinde ce vrei. Mie personal mi-a placut mult primul ultimate alliance. Pentru copilul din tine recomand MUA2, pentru o experienta driving cu adevarat satisfacatoare mergi pe mana cealalta! Bafta!

3. #1043 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am o intrebare extrem de grea .
    MW2 sau Uncharted 2?
    din pacate am posbiliatatea sa cumpar doar un singur joc de la lansare, urmand ca dupa 2 luni sa-l iau si pe celalalt. Stiu ca Uncharted 2 e cel mai cel mai, dar nu prea mi-a placut multiplayerul in demo. MW2, I love COD si mai ales multiplayerul si trebuie luat de la lansare ca sa nu raman in urma si sa invat cat mai repede sa-l joc bine. e nasol cand nu-ti dau ai tai bani pentru jocuri . voi ce ziceti uncharted 2 sau MW2?

4. #1044 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Personal,inclin spre Uncharted 2.

5. #1045 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    MW2 sau Uncharted 2?
    din pacate am posbiliatatea sa cumpar doar un singur joc de la lansare, urmand ca dupa 2 luni sa-l iau si pe celalalt. Stiu ca Uncharted 2 e cel mai cel mai, dar nu prea mi-a placut multiplayerul in demo. MW2, I love COD si mai ales multiplayerul si trebuie luat de la lansare ca sa nu raman in urma si sa invat cat mai repede sa-l joc bine. e nasol cand nu-ti dau ai tai bani pentru jocuri . voi ce ziceti uncharted 2 sau MW2?
    Ti-ai raspuns singur: Iubesti COD si nu ti-a placut beta mp la uncharted 2.
    Chiar daca u2 e perfect, tu iti doresti COD, nu mai are rost sa eziti.

6. #1046 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    da ai dreptate, dar cand vad ca toata lumea de pe forum are Uncharted 2 si cate cuvinte frumoase se zic despre el nu rezist sa stau in fata monitorului fara sa-l joc. nu stiu, ma mai gandesc.

7. #1047 SP
    Senior Member tray's Avatar
    da ai dreptate, dar cand vad ca toata lumea de pe forum are Uncharted 2 si cate cuvinte frumoase se zic despre el nu rezist sa stau in fata monitorului fara sa-l joc. nu stiu, ma mai gandesc.
    poti sa te joci cod pe pc sa nu ramai in urma cu mp ,iar dupa il iei

8. #1048 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    poti sa te joci cod pe pc sa nu ramai in urma cu mp ,iar dupa il iei
    doamne ce ai scos-o
    varza se vinde la taraba

9. #1049 SP
    oricum mai buna decat logica ta,de ce ar merge pe cod (doar pt ca nu i-a placut betaul la u2?) avand in vedere ca la cod6 nu a jucat nici beta nici demo

10. #1050 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Modern Warfare 2

11. #1051 SP
    Member oBL1O's Avatar
    MW2 sau Uncharted 2?

Ia acum Uncharted 2 si dupa 2 luni iei MW2

12. #1052 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    oricum mai buna decat logica ta,de ce ar merge pe cod (doar pt ca nu i-a placut betaul la u2?) avand in vedere ca la cod6 nu a jucat nici beta nici demo

Nameless si Andrei s-au referit la acomodarea cu jocul la controlerul PS3. Degeaba joaca pe PC,la trecerea pe PS3 tot la inceput va fi.

Oricum go for Uncharted 2

13. #1053 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nameless si Andrei s-au referit la acomodarea cu jocul la controlerul PS3. Degeaba joaca pe PC,la trecerea pe PS3 tot la inceput va fi.

Oricum go for Uncharted 2
    Nu, eu m-am referit la faptul ca evident (dupa mine) tray ii recomanda sa il joace pirat pe pc inainte de a-l cumpara, ca sa nu cumva, doamne fereste, sa ramana omul in urma cu mp.

14. #1054 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu personal (in cazul in care as avea PS3), as merge tot pe mana MW2. Nu contesc ca totul despre U2 e bun, dar presimt ca MP-ul la Modern Warfare 2 o sa fie mai longeviv.

15. #1055 SP
    "si mai ales multiplayerul si trebuie luat de la lansare ca sa nu raman in urma"
    el a cerut asta,oricum e o alegere dintre un joc care a iesit si toti il apreciaza si unul care nu are nici macar beta/demo

16. #1056 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    MW2 sau Uncharted 2?
    Acuma mergi pe Uncharted 2 iar in Decembrie cumpara Modern Warfare 2

17. #1057 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Lasa naibii multiplayer-ul. Fa cald in casa, pune-ti un pahar de vin (ceai cald, in cazul tau) si pregateste-te pentru "experienta vietii". Uncharted 2.

...asta daca ai terminat Uncharted. Daca nu...go wild.

18. #1058 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Modern Warfare e bazat pe multiplayer ( care este exceptional ) iar uncharted 2 pe single player unde e mirific.Mai bine iei Modern Warfare 2 pentru multiplayer ..lvls / upgrade / ranks si cand poti iei si uncharted 2 unde nu o sa fuga nimeni din campanie.

19. #1059 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Modern Warfare e bazat pe multiplayer ( care este exceptional ) iar uncharted 2 pe single player unde e mirific.Mai bine iei Modern Warfare 2 pentru multiplayer ..lvls / upgrade / ranks si cand poti iei si uncharted 2 unde nu o sa fuga nimeni din campanie.
    Uncharted 2 este mirific si in multiplayer!

20. #1060 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Aici trebuie sa fiu de acord cu ante-postatorul meu, nu ignorati experienta multiplayer pe care v-o ofera Uncharted 2.
    Ca o recomandare, fa pe dracu-n paispe' si ia-le pe amandoua.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 492 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast