Bioshock 2 clar, Bioshock a fost superb, iar demoul Dante's Inferno nu mi s-a parut asa impresionant.
Bioshock 2 clar, Bioshock a fost superb, iar demoul Dante's Inferno nu mi s-a parut asa impresionant.
Dante's Inferno, asta daca ai de gand sa le joci in paralel. Nu are rost sa iti complici viata incercand sa urmaresti simultan povestea din ME2 si pe cea din Bioshock 2, pentru ca vei pierde mult din feeling-ul ambelor. Cum spunea ffocus, astea sunt jocuri carora trebuie sa li te dedici si sa nu le amesteci, dar un action adventure ca Dante's Inferno ar putea fi perceput ca o gura de aer intre 2 sesiuni de ME2.
Daca nu ai de gand sa joci in paralel, atunci nu e obligatoriu sa mai achizitionezi nimic in afara de ME2 in luna februarie.
In plus, de ce nu ai da sansa pe care o merita lui Dante's Inferno? Bioshock 2 va fi un hit clar.
eu in general nu recomand sa joci doua jocuri in acelasi timp...orice tip ar fi ele...
dupa ce termin unul..ma apuc de altul
de ex eu acum joc ac1..chiar de imi vine consola xbox...jocuri garla (forza3, borderland, gta IV episodes..., dirt2) nu ma ating de ea sa incep sa joc pana nu termin ac1 de pe ps3
deci recomand bioshock 2 sa il joci dupa ce termini mass effectul
oricare...daca vrei ceva mai mic si mat..ia slim..nu te deranjeaza marimea...si iti place touch-ul lapower si eject..plus luciul...ia phat
in rest mari diferente nu sunt...nici de performanta nici de nic
Nu am jucat Army of Two 2 dar demo-ul nu prea m-a impresionat. Mergi pe Darksiders, bestial joc. Grafica, story si gameplay foarte bune si polished.![]()
Nu pot sa uit prima stirea ce a fost publicata la lansarea PS3 in Europa. Primul om din Europa ce si-a cumparat PS3 si a fost intrebat de ce, a raspuns ca sa isi puna Linux)))
Avatar-il joci dupa care il dai pe Saboteur..eu zic ca saboteur e un joc de tinut in colectie
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks