Bioshock 2
Hmm tough one.
Cred ca toti suntem de acord ca Bioshock 2 seamana extrem de mult cu Bioshock 1.Daca l-ai jucat pe primul,nu ai cum sa nu-l cumperi.Mai ales ca are si MP deci ai ce face dupa ce termini jocul(daca nu te intereseaza trophies/gamescore).Dante's Inferno e un hack and slash foarte bun,dar are ceva probleme,care dupa mine sunt frustrante.Probabil ca s-au reparat pana acuma,nu am mai avut ocazia sa mai intru in joc de ceva vreme.Eu as merge pe Dante.Mai ales ca bate un DLC acuma la usa,si in aprilie altul si daca ai cumparat Divine Edition(Ps3 only),cel din martie e gratis,iar Death Edition(Xbox360/Ps3) le ofera pe amandoua gratis.Al doilea este cel mai important.O sa ne dea sansa de Co-Op.
god of war...dante's inferno joc de copii de 12 ani?..tare asta...de unde o mai scoti? daca nu esti adeptul genului...nu vb prostii..apropo ambele jocuri mai prezinta femei cu tzatze pe afara..scene cand si-o pun etc...nu ca astea ar fi neaparat criteriile de varsta..dar totusi
parerea mea: ambele
Sony PlayStation PS3 Slim 120GB - TelefonulTau.eu
Sunt de incredere ? A mai comandat cineva ceva de la ei ? Da o oferta mai buna , stiti ? Multumesc Anticipat.
Am Mortal Kombat vs DC universe
1) raman cu jocul asta
2) il vand si imi cumpar super street fighter 4 cand apare
3) Raman cu jocul + cumpar si jocul super street fighter cand apare?![]()
Metro 2033 mi se pare mai interesant. Si Just Cause 2 pare OK, dar nu cred ca-si merita banii la lansare.
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks