Ok,guys.Merita sa astept Uncharted 3 GOTY(avand in vedere ca nu stiu data exacta de lansare) sau sa cumpar Uncharted 3 normal,avand in vedere ca s-a ieftinit?
Ia-l pe cel normal. DLC-urile sunt doar pentru MP si cand o sa apara GOTY poate nu stiu daca o sa mai joace prea multi MP.
cica in septembrie iasa goty si din cate am inteles o sa aibe niste harti in plus si multe caractere deja cumparate, cu optiune de custom la costumatii. Deci nothing special, doar daca esti un die-hard fan sa tii cont de detaliile astea si sa platesti 10/12 euro diferenta intre varianta standard si cea goty.
PSN Plus EU (adică UK) sau PSN Plus US?
Lăs�nd la o parte jocurile comune, tind spre US (și asta doar pentru Ratchet and Clank și Lara Croft). Insă, contul meu principal este pe UK. Poate �n timp vom primi acele jocuri și pe UK. Sincer, nu știu cum să procedez. Așa că, vă cer sfatul!
P.S. Știu că le pot lua de pe US și să le joc pe UK, �nsă parcă nu aș vrea să fac asta.
175 ron US vs 220 ron UK eu zic sa mai aştepţi un pic pana pe 29 iunie cand o sa �mplinească plusul 2 ani de existenta,poate o sa ai parte de o reducere.Anul trecut costa ab pe un an 32 � si primeai 3 luni in plus gratuit
P�nă la urmă l-am luat. Oricum intenționam să achiziționez toate DLC-urile, așa că le-am luat mai ieftin, am acces la ele cu 2 săptăm�ni mai devreme + micile plăceri de a fi Premium player.![]()
Pentru mine CQ a fost o dezamagire . Armored kill suna promitator .
Sunt curios de unde l ai luat . De pe origin sau de pe un site de key uri
Pentru membrii Premium Play with DICE on PC today
Cam pe la ce ora ?How do I join?
Look for two servers called DICE :: Game with DEV 1 and DICE :: Game with Dev 2 in the server browser here on Battlelog. Connect to either of them and let the hunt begin!
When is the event?
We will be online from 17:00 CST to 20:00 CST. That’s in a little less than 2 hours. The two servers in question will go up when the event is about to start.
De pe Origin l-am luat. Nu vreau să iau de pe un site obscur și mai apoi să mă trezesc cu contul banat, cum am pățit-o cu contul vechi c�nd am luat Back to Karkand de pe un forum. Am jucat și eu aseară niște CQ și nu prea m-a �nc�ntat, dar am intrat astăzi din nou și chiar mi s-a părut foarte fun. Mai ales că au băgat modul de Gun Master pe care l-am mai �nt�lnit �n Counter Strike: Source.
Ce parere aveti despre Ghost Recon:Future Soldier?Merita sa-l cumpar?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Bookmarks