Cinematics ca la Heavenly Sword nu am mai intalnit. In oarecare masura, jocul ala merita incercat chiar si numai pentru asta. Foarte frumos lucrate cut scene-urile. Plus ca nici cu restul jocului nu mi-e rusine![]()
Cinematics ca la Heavenly Sword nu am mai intalnit. In oarecare masura, jocul ala merita incercat chiar si numai pentru asta. Foarte frumos lucrate cut scene-urile. Plus ca nici cu restul jocului nu mi-e rusine![]()
Salut am de ales intre un ps3 si un laptop
As avea un buget de 15 mil si nu stiu ce sa aleg.....
Problema este ca am si un Xbox360 Elite....PC destul de performant dupa parerea mea( il folosesc numai pt filme muzica mail)
Ce imi recomandati?
Multumesc anticipat!
parerea mea: din moment ce ai o consola, nu stiu pt ce ti`ar trebui alta... si inca ceva pentru filme/muzica si mail nu stiu daca iti trebuie super laptop
Eu zic PS3. PC ai deja deci nu stiu cat de mult o sa folosesti laptopul ( decat in primele zile ) dar PS3-ul merita pentru exclusivitatiile pe care nu le ai pe 360 .
Ia-ti un PS3 nou, cu garantie /de preferat/, vinde Xbox-ul /n-o sa-ti mai trebuiasca/ si cu banii de pe el ia-ti cateva jocuri pentru noua consola si eventual fa-ti upgrade la una dintre componentele PC-ului /video sau proc in principiu/ daca acesta nu iti mai satisface nevoile actuale. My two cents![]()
Cine stie ce laptop nu poti sa-ti iei in 15 milioane, deci PS3. Are exclusivitati foarte bune si e un media player bun.
Daca ai deja xbox 360 nu iti mai trebuie ps3, eu zic sa iti iei un laptop, xbox 360 + laptop cea mai buna combinatie, plus ca deja cred ca te-ai obisnuit cu gamepadul de la xbox, daca treci pe cel de ps3 care e oribil e mai greu sa te acomodezi
Ba ii trebuie ca pe PS3 sunt cu totul alte jocuri ( nu vorbim pe multiplatform ) , jocuri bune care merita jucate . Asa laptop nu ii trebuie daca are deja PC ca face acelasi lucru si mi se pare mai incomod laptop-ul .
Nu numai Uncharted 2 si Killzone 2 sunt bune ... uite o lista : MGS4, God of War 3, Heavy Rain, inFamous , Little Big Planet ... etc.
X360 e Mercedes si PS3 e Dacie, amuzant !
Oricum , parerea ta , ramai cu ea ! l0st , nu il asculta !![]()
God Of War 3 , Litle Big Planet ..... si multe altele (ai uitat de ele)![]()
Parerea mea , mai bine i-ati un Wii
L.E : Mi-ai furat postu![]()
Bookmarks