Eu aș alege StreeFighter4+DeadSpace+Heavenly Sword , pentru că deocamdată Red Dead Redemption este scump , așa ai 3 jocuri , 3 gen-uri diferite , nu ai cum să te plictisești !
StreeFighter4+DeadSpace+Heavenly Sword. Parca as inlocui totusi Dead Space cu oricare dintre jocurile mentionate de tine.
Thanks Guys.
Batalia e intre RDR si SF4+DeadSpace(?!)+Heavenly Sword.Asta e o decizie care o sa o iau singur.
Alan Wake vine cu o poveste foarte bine făcuta , gameplay drăguț , sigur o să te țină �n priză multe ore
...Red Dead Redemption tot cam la fel , numai că sunt mult mai multe de făcut �n jocul ăsta , gen five fingers / poker / curse etc.
Trebuie să le �ncerci pe am�ndouă pentru că merită
Pe undeva pe acolo , doar că este mai complex și mai bine g�ndit . �ntre ele seamănă la hartă / tipul de joc open world / modul de a salva / acceptarea misiunilor etc.
Pe l�ngă asta , RDR are multe plus-uri , grafică foarte bună ,deși are glitch-uri destule , o poveste mai bună , c�t și cursele de cai / căruțe .
Și GTA și RDR sunt două jocuri bune , dar �n ochii mei , RDR c�știgă cursa detașat
In opinia mea as juca acum Alan Wake dupa care RDR(dupa ce voi termina AL) Intre timp, probabil ca se va mai si ieftinii RDR.... Alte pareri ? Ar fi o decizie buna ? Thx.
LE: De ce naiba nu merge sa las rand liber x( Si nici casuta aia de la ''Bazar'' nu mi-o deschide (imi deschide o pagina in loc de casuta aia cu ''console,hardware,etc.) Monky, WTF ?
Intelegi mai bine povestea daca-l joci si pe primul. Si acum serios, Assassins Creed oribil? 90% din el s-a pastrat si in AC2, despre care vad ca ai alta parere...
Asta e singura diferenta dintre ele, in rest acelasi gameplay, aceeasi grafica... si povestea e diferita. Dar sa spui ca Assassins Creed e oribil mi se pare... aiurea, nu e un joc perfect, dar asta nu inseamna ca e un joc foarte prost.
Inseamna ca eu sunt singurul care crede ca primul AC este de 2 ori mai bun decat continuarea.
Daca tot vrei sa joci Assassin's Creed 2, te-as sfatui sa il joci si primul.
Bookmarks