Eu recomand sa cumperi Mafia 2 + Medal of Honor.
@alex Ultimul MOH pe care l-am jucat a fost Allied Assault(parca asa se numea) si mi-a placut foarte mult,dar...asta a fost acum nu stiu cat timp.Airbourne nu l-am jucat din lipsa de timp,poate o sa-l joc vara asta sa-mi potolesc curiozitatea.Ma rog,atata timp cat ajunge la nivelul AA atunci ar fi o idee sa pui precomanda pentru Medal of Honor si Mafia 2(aici nu am ce sa-ti zic pentru ca sunt 100% sigur ca o sa fie un joc foarte bun,exact ca primul).Cat despre Call of Duty Black Ops,meh,eu o sa spun pas anul acesta,cand o sa ajunga la oferta pe zavvi/shoptop etc. atunci o sa-l cumpar,probabil.
Mafia 2 e must-have clar. In privinta celor 2 FPSuri... nu stiu ce sa zic. Treyarch promite sa revolutioneze, iar CoD a avut mereu un multiplayer mai bun. Pe de alta parte, campania in MoH a fost mai lunga si ceva mai interesanta, iar de multiplayer-ul noului MoH se ocupa DICE, creatorii Battlefield. Cumpara Mafia 2 si Medal of Honor, iar dupa cumpara CoD: Black Ops.
Mafia 2 + ...
Atat la CoD:BO, cat si la MoH, campania o sa o termini in 1-2 zile, asa ca o sa fie foarte important multiplayer-ul.. Mai bine astepti sa vezi primele review-uri.
Merita sa cumpar Final Fantasy 13 ? Nu am mai jucat niciun JRPG pana acum, iar singurul RPG care l-am jucat si nici pe ala nu l-am terminat, a fost Dragon Age: Origins.
eu zic ca merita pe deplin![]()
. E unul dintre cele mai bune JRPG-uri lansate in ultimii ani . Poat la inceput nu o sa ti se para cine stie ce , da dua cateva ore de joc o sa te indragostesti de personaje si poveste (o know i did
) . Combat-ul si level up system-ul o sa para mai greu da dupa 3-4 ore de joc o sa il intelegi . Daca o s iti placa jocul atunci ai garantat vreo 50 de ore de stat in fata televizorului , numa pentru a termina poveste principala . Daca vrei sa iei platina/1000/1000 atunci o sa depasesti chiar si 100 de ore de joc
. I say it`s worth it
(but i say the same thing to all FF games
)
Iti recomand Final Fnatasy XIII.Este un joc foarte bun cu multe ore de gameplay.
Pana acum am jucat ~85 de ore.
Cinematic-urile parca sunt din alta lume.
they always have been this way. Tin minte cand m-am jucat prima data Final Fantasy
primul meu final fantasy
) . Abea asteptam sa avansez cu povestea ca sa dau de urmatorul cinematic si sa vad ce se va mai intampla .Square enix intotdeauna au facut o treaba foarte buna cand vine vorba de crearea atmosferei si modul lor de a nara o poveste . De aceea , ei au devenit producatorii mei preferati depasind my old time favorite "Piranha Bytes" (si seria Gothic avea o poveste incredibila )
.
Cont PSN cu 150$ (care expira intr o saptamana) la 140 lei vs casti Ultimate Ears Super.Fi3 (sau MetroFi220) la 180 lei.
x-men origins wolverine, tekken 6 sau condemned 2 ? (toate PS3)
Si vroiam sa stiu daca condemned 2 are trofee ?
Sunt 3 genuri diferite de jocuri, fiecare este foarte bun, eu aș merge pe Condemned 2 pt. că mie mi-a plăcut foarte mult. Dacă vrei un fighting game alegi Tekken 6, dacă vrei ceva echilibrat cu acțiune și cu story bunicel alegi Wolverine și dacă vrei un joc horror alegi Condemned 2. Depinde acum ce gen te atrage pe tine mai mult...
Ce sa imi iau ? Skate 3, BlazBlue, Super Street Fighter 4, Tekken 6, Alan Wake, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Dead Rising ?
Nici unul din jocurile enumerate nu le-am jucat. Ma tenteaza foarte tare Skate 3, am vazut ca e foarte distractiv. La fel si Alan Wake, nu stiu ce sa iau primul.
Bookmarks