Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 492 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 9837

Thread: Decizii

1. #2481 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Eu recomand sa cumperi Mafia 2 + Medal of Honor.

2. #2482 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @alex Ultimul MOH pe care l-am jucat a fost Allied Assault(parca asa se numea) si mi-a placut foarte mult,dar...asta a fost acum nu stiu cat timp.Airbourne nu l-am jucat din lipsa de timp,poate o sa-l joc vara asta sa-mi potolesc curiozitatea.Ma rog,atata timp cat ajunge la nivelul AA atunci ar fi o idee sa pui precomanda pentru Medal of Honor si Mafia 2(aici nu am ce sa-ti zic pentru ca sunt 100% sigur ca o sa fie un joc foarte bun,exact ca primul).Cat despre Call of Duty Black Ops,meh,eu o sa spun pas anul acesta,cand o sa ajunga la oferta pe zavvi/shoptop etc. atunci o sa-l cumpar,probabil.

3. #2483 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    Sunt intr-o mare dilema imi ziceti si mie la ce sa fac precomanda?
    - Call of Duty Black Ops + Medal of Honor
    - Call of Duty Black Ops + Mafia 2
    - Mafia 2 + Medal of Honor
    Care varianta ar fi mai buna?
    Mafia 2 e must-have clar. In privinta celor 2 FPSuri... nu stiu ce sa zic. Treyarch promite sa revolutioneze, iar CoD a avut mereu un multiplayer mai bun. Pe de alta parte, campania in MoH a fost mai lunga si ceva mai interesanta, iar de multiplayer-ul noului MoH se ocupa DICE, creatorii Battlefield. Cumpara Mafia 2 si Medal of Honor, iar dupa cumpara CoD: Black Ops.

4. #2484 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Black Ops + Mafia II

Nu fa alta tampenie

5. #2485 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    Mafia II si Medal of Honor

6. #2486 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mafia 2 + ...

Atat la CoD:BO, cat si la MoH, campania o sa o termini in 1-2 zile, asa ca o sa fie foarte important multiplayer-ul.. Mai bine astepti sa vezi primele review-uri.

7. #2487 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Imi puteti recomanda un volan pentru PS3 pana in 500 de lei?

8. #2488 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Imi puteti recomanda un volan pentru PS3 pana in 500 de lei?
    Vaai, ce ma tenteaza si pe mine. Ma trezesc ca verific toate volanele de pe rafturi cand mai trec prin magazinele de calculatoare. Trebuie sa rezist tentatiei!

9. #2489 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Merita sa cumpar Final Fantasy 13 ? Nu am mai jucat niciun JRPG pana acum, iar singurul RPG care l-am jucat si nici pe ala nu l-am terminat, a fost Dragon Age: Origins.

10. #2490 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Merita sa cumpar Final Fantasy 13 ? Nu am mai jucat niciun JRPG pana acum, iar singurul RPG care l-am jucat si nici pe ala nu l-am terminat, a fost Dragon Age: Origins.
    eu zic ca merita pe deplin . E unul dintre cele mai bune JRPG-uri lansate in ultimii ani . Poat la inceput nu o sa ti se para cine stie ce , da dua cateva ore de joc o sa te indragostesti de personaje si poveste (o know i did ) . Combat-ul si level up system-ul o sa para mai greu da dupa 3-4 ore de joc o sa il intelegi . Daca o s iti placa jocul atunci ai garantat vreo 50 de ore de stat in fata televizorului , numa pentru a termina poveste principala . Daca vrei sa iei platina/1000/1000 atunci o sa depasesti chiar si 100 de ore de joc . I say it`s worth it (but i say the same thing to all FF games )

11. #2491 SP
    Member Asghaar's Avatar
    sincer uite sfatul meu
    dc nu ai putut sa termini Dragon Age ( acceasi situatie si la mine) iti recomand sa achizitionezi altceva decat un RPG deoarece exista riscul sa nu il termini nici pe asta si sa sfarsesti dezamagit
    parerea mea.

12. #2492 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    MERITA !!!!!!!!!!

13. #2493 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Iti recomand Final Fnatasy XIII.Este un joc foarte bun cu multe ore de gameplay.
    Pana acum am jucat ~85 de ore.
    Cinematic-urile parca sunt din alta lume.

14. #2494 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Cinematic-urile parca sunt din alta lume.
    they always have been this way . Tin minte cand m-am jucat prima data Final Fantasy primul meu final fantasy ) . Abea asteptam sa avansez cu povestea ca sa dau de urmatorul cinematic si sa vad ce se va mai intampla .Square enix intotdeauna au facut o treaba foarte buna cand vine vorba de crearea atmosferei si modul lor de a nara o poveste . De aceea , ei au devenit producatorii mei preferati depasind my old time favorite "Piranha Bytes" (si seria Gothic avea o poveste incredibila ) .

15. #2495 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Cont PSN cu 150$ (care expira intr o saptamana) la 140 lei vs casti Ultimate Ears Super.Fi3 (sau MetroFi220) la 180 lei.

16. #2496 SP
    Castile.Cred ca e cam dubioasa treaba cu conturile de 150$.

17. #2497 SP
    Member rappy777's Avatar
    x-men origins wolverine, tekken 6 sau condemned 2 ? (toate PS3)
    Si vroiam sa stiu daca condemned 2 are trofee ?

18. #2498 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by rappy777 View Post
    x-men origins wolverine, tekken 6 sau condemned 2 ? (toate PS3)
    Si vroiam sa stiu daca condemned 2 are trofee ?
    Sunt 3 genuri diferite de jocuri, fiecare este foarte bun, eu aș merge pe Condemned 2 pt. că mie mi-a plăcut foarte mult. Dacă vrei un fighting game alegi Tekken 6, dacă vrei ceva echilibrat cu acțiune și cu story bunicel alegi Wolverine și dacă vrei un joc horror alegi Condemned 2. Depinde acum ce gen te atrage pe tine mai mult...

19. #2499 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ce sa imi iau ? Skate 3, BlazBlue, Super Street Fighter 4, Tekken 6, Alan Wake, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Dead Rising ?
    Nici unul din jocurile enumerate nu le-am jucat. Ma tenteaza foarte tare Skate 3, am vazut ca e foarte distractiv. La fel si Alan Wake, nu stiu ce sa iau primul.

20. #2500 SP
    Alan Wake

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 492 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast