Pana la urma am dat comanda pe zavvi la Uncharted 2 si God of War Collection. Mersi baieti pentru sfaturi
Pana la urma am dat comanda pe zavvi la Uncharted 2 si God of War Collection. Mersi baieti pentru sfaturi
Multumesc tuturor pt sfaturi. Un amic mi-a facut o oferta pentru just cause 2 pe care nu o pot refuza. Dupa aceea o sa le achizitionez pe celelalte doua (sper ca impreuna).
---------- Post added 06-07-2010 at 07:44 AM ----------
Scuze daca incurc cu ceva dar mai am o intrebare. Cunoaste cineva un site cu jocuri de ps3 mai ieftine? Am intrat pe "zavvi", iar preturile mi s-au parut bune. imi poate cineva da detalii? Astept raspunsuri. Multumesc!
E ok zavvi. Am peste 10 comenzi /printre care si precomenzi/ la ei si n-am avut nicio problema. Shippingul de numai o lira e principalul lor avantaj dupa parerea mea. Dupa care ar mai fi ShopTo, care nu e peste zavvi ca preturi stock, dar are oferte /de reduceri si nu numai/ foarte faine + shipping signed for, for peace of mind Si nu in ultimul rand, ai putea sa incerci pe eBay, if you dare
Infamous este un joc ce merita jucat
Sincer, Sw nu mi-a placut asa mult, dar fiecare cu ce-i place
Ok ms, cred ca o sa iau SW: FU datorita pretului, iar infamous nitel mai incolo (si asa am destule open world de jucat acum - red dead, gta etc.). Ms
Windows 7 fara inoiala. Cerintele sunt putin peste XP. Fata de XP are un memory management mult mai bun. Majoritatea programelor din ziua de astazi sunt optimizate pentru el si pentru interfata lui, Aero. Recomand cu toata caldura Windows 7, nu o sa regreti. Sa nu mai vorbesc despre facilitati, care sunt cu mult peste ce iti ofera XP-ul.
Windows 7 pentru simplul fapt ca majoritatea aplicatiilor au inceput sa fie facute cu acest OS in minte. Este OSul perfect si daca vrei sa te joci pe PC. Are suport pentru DX11, dar au si aparut jocuri care nu merg pe XP datorita cerintelor ( de exemplu Just Cause 2 care are nevoie de DX10).
Spuneam doar ca mi se pare o alegere ciudata, avand in vedere ca toata lumea ti-a recomandat inFamous.
Infamous stiu ca e misto, de fapt am demou' instalat pe consola si-l mai joc din cand in cand, aceeasi misiune obosita cu trenu' Dar FU mi s-a parut chilipir si asta a inclinat balanta. Apreciez sfaturile, oricum, d-aia am si intrebat aici.
Bookmarks