Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 492 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 229 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 9837

Thread: Decizii

1. #2561 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Pana la urma am dat comanda pe zavvi la Uncharted 2 si God of War Collection. Mersi baieti pentru sfaturi

2. #2562 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Felicitarile mele pentru alegerea facuta

3. #2563 SP
    Member Alex's Avatar
    Multumesc tuturor pt sfaturi. Un amic mi-a facut o oferta pentru just cause 2 pe care nu o pot refuza. Dupa aceea o sa le achizitionez pe celelalte doua (sper ca impreuna).

---------- Post added 06-07-2010 at 07:44 AM ----------

Scuze daca incurc cu ceva dar mai am o intrebare. Cunoaste cineva un site cu jocuri de ps3 mai ieftine? Am intrat pe "zavvi", iar preturile mi s-au parut bune. imi poate cineva da detalii? Astept raspunsuri. Multumesc!

4. #2564 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by alex001 View Post
    Scuze daca incurc cu ceva dar mai am o intrebare. Cunoaste cineva un site cu jocuri de ps3 mai ieftine? Am intrat pe "zavvi", iar preturile mi s-au parut bune. imi poate cineva da detalii? Astept raspunsuri. Multumesc!
    E ok zavvi. Am peste 10 comenzi /printre care si precomenzi/ la ei si n-am avut nicio problema. Shippingul de numai o lira e principalul lor avantaj dupa parerea mea. Dupa care ar mai fi ShopTo, care nu e peste zavvi ca preturi stock, dar are oferte /de reduceri si nu numai/ foarte faine + shipping signed for, for peace of mind Si nu in ultimul rand, ai putea sa incerci pe eBay, if you dare

5. #2565 SP
    Member Alex's Avatar
    Ms pt sfat

6. #2566 SP
    Member viezure's Avatar
    Intrebare intrebare: SW: Force Unleashed la 40 ron sau Infamous la 70 (ambele PS3)?

7. #2567 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    inFamous. E un joc foarte bun ce merita jucat.

8. #2568 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Intrebare intrebare: SW: Force Unleashed la 40 ron sau Infamous la 70 (ambele PS3)?
    Unde ai gasit SW: FU pentru PS3 la 40 RON?
    M-ar tenta...

On-Topic: inFamous

9. #2569 SP
    Member viezure's Avatar
    Dar SW:FU in sine e un joc bun/fun?

10. #2570 SP
    Member andreivladp's Avatar
    Dar SW:FU in sine e un joc bun/fun?
    ia infamous, nu o sa regreti

11. #2571 SP
    Member Alex's Avatar
    Infamous este un joc ce merita jucat
    Sincer, Sw nu mi-a placut asa mult, dar fiecare cu ce-i place

12. #2572 SP
    Member viezure's Avatar
    Ok ms, cred ca o sa iau SW: FU datorita pretului, iar infamous nitel mai incolo (si asa am destule open world de jucat acum - red dead, gta etc.). Ms

13. #2573 SP
    Sa inteleg ca pentru 30lei diferenta alegi jocul mai prost?

14. #2574 SP
    Member rappy777's Avatar
    OSX, windows 7 sau windows xp ?

15. #2575 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Windows XP, e mai vechi dar merge cel mai bine.

16. #2576 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Windows 7 fara inoiala. Cerintele sunt putin peste XP. Fata de XP are un memory management mult mai bun. Majoritatea programelor din ziua de astazi sunt optimizate pentru el si pentru interfata lui, Aero. Recomand cu toata caldura Windows 7, nu o sa regreti. Sa nu mai vorbesc despre facilitati, care sunt cu mult peste ce iti ofera XP-ul.

17. #2577 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Incearca OS X si o sa vezi dupa aceea diferenta.

18. #2578 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Sa inteleg ca pentru 30lei diferenta alegi jocul mai prost?
    Am mai citit, se pare ca pe console jocul nu este prost, ba chiar povestea si grafica sunt tari. Plus ca am considerat pretul bun si era pacat sa nu-l iau.

19. #2579 SP
    Quote Originally Posted by rappy777 View Post
    OSX, windows 7 sau windows xp ?
    Windows 7 pentru simplul fapt ca majoritatea aplicatiilor au inceput sa fie facute cu acest OS in minte. Este OSul perfect si daca vrei sa te joci pe PC. Are suport pentru DX11, dar au si aparut jocuri care nu merg pe XP datorita cerintelor ( de exemplu Just Cause 2 care are nevoie de DX10).

Am mai citit, se pare ca pe console jocul nu este prost, ba chiar povestea si grafica sunt tari. Plus ca am considerat pretul bun si era pacat sa nu-l iau.
    Spuneam doar ca mi se pare o alegere ciudata, avand in vedere ca toata lumea ti-a recomandat inFamous.

20. #2580 SP
    Member viezure's Avatar
    Infamous stiu ca e misto, de fapt am demou' instalat pe consola si-l mai joc din cand in cand, aceeasi misiune obosita cu trenu' Dar FU mi s-a parut chilipir si asta a inclinat balanta. Apreciez sfaturile, oricum, d-aia am si intrebat aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 492 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 229 ... LastLast