ce ziceti ? Uncharted 2 sau Heavy rain ?
Foarte grea decizie... ia-le pe amandoua neaparat ... daca totusi nu ai posibilitatea sa le iei pe ambele ti-as recomanda Heavy Rain primul, il termini, apoi iti iei Uncharted 2 care beneficiaza si de multiplayer si te tine ocupat mai mult.
Ia ziceti voi ce sa-mi aduca mosu' de craciun?
Rock Band 3, Read Dead Redemption, MK vs DC Universe, sau ca$h?![]()
Well...cash ?!?! Daca nu,RockBand 3 e fun as hell>Red Dead Redemption,imo cel mai bun joc pentru mine de anul acesta>MK vs DC Universe.Sau,iti iei MK vs DC si iti mai raman si cash.
Vrei jungla, peisaje exotice, grafica foarte buna, gameplay fain, story bun - Uncharted
Vrei o poveste excelenta, grafica buna, un MP decent (BioShock 2, insa si U2 are un MP bun), atmosfera extraordinara, cateva elemente horror - BioShock
Sincer nu cred ca Gran Turismo 5 (chiar daca are n masini/trasee) poate fi la nivelul acestor jocuri.
Oricare, ambele merita jucate. Din nou Uncharted 2 este un joc de aventura, Heavy Rain este o drama. Depinde foarte mult de genul pe care-l preferi
Daca ca$h inseamna mai mult decat pretul unui joc, atunci ca$h.
Meh,de 150 RON poti sa te duci si sa bei ceva/mananci ceva,te distrezi cu prietenii and stuff....depinde ce preferi sa faci in perioada asta.Sincer,de iesit afara poti sa iesi si cu 10/20 lei.Cumparati RDR,nu am vazut Rockband3 la 150ron,adevarul e ca nici nu prea am cautat de ceva vreme.
grid sau nfs shift? caut ceva mai mult simulator, ca masinile sa se conduca mai greu si mai realist
da, dar grid e prea arcade, insa nfs shift e mai simulator...si as opta mai mult pt un simulator
@eagle-eye am jucat GT5 si nu-mi place
pai am citit niste opinii pe forum si am dedus asta, multi spun ca grid e mai fun si shift e plictisitor, dar shift e mai simulator decat grid etc, n-am cum sa-l conectez la net ca tv-ul nu-i in camera mea, cred ca am sa merg pe Shift ms
Daca vrei simulator incearca GT5/Forza 3, sunt cele mai bune la momentul actual pe console. Dintre cele 2... oricare, oricum nu prea au legatura cu simularea.
Stii de ce toata lumea zice asa? Daca un tip de pe forum/youtube spune ca, Grid e mai bun decat Shift, toata lumea zice la fel.
Uite exemplu meu: Am jucat Grid foarte mult ca un cretin dar cand am jucat Shift primele 2-3 curse aveam o parere: Un Grid cu grafica mult mai buna, dar tot la Grid raman..... Dupa ce l-am jucat mai mult timp, am inceput sa imi schimb parerea.
Grid e mult mai fun la drifturi, atat.
Am jucat cele 2 jocuri destul de mult incat sa spun o parere. Grid il gasesti pe la 30-40 Ron, eu am cumparat Shift cu 50 Ron.
Incearca sa le cumperi pe cele doua.
Sau daca vrei un simulator serios, cumpara ce a spus erik95.
Dupa Toca Race Driver 3, a venit Grid ca simulator.Shift este, asa cum a spus si colegul de mai sus un Grid cu grafica mai buna.Toata lumea prefera Grid pentru ca a fost primul simulator cu grafica frumoasa(desi prea galbejita, cred eu).Shift a cam copiat Grid, dar orice vei alege, ele sunt doua jocuri foarte bune.Personal as alege Shift.![]()
ok atunci am sa merg pe NFS Shift am gasit la cineva cu 60 de lei
erik95 din pacate nu pot juca Forza3 ca nu mai am xbox, iar GT5 nu-mi place oricum ms de sfaturi
Bionic Commando, Fahrenheit, Alone in the Dark sau Dead Space? Tin sa precizez ca iau pentru PC, si ca as vrea sa stiu care este compatibil cu W7.
Bookmarks