CoD 4 - harti mai multe, un FPS foarte bun (il consider mai bun decat BC2), are o poveste interesanta (campania este insa foarte scurta), online-ul este foarte bun, dar nu stiu daca mai gasesti foarte multi jucatori (si daca gasesti, joaca foarte bine => jocul devine frustrant).
BC2 - nu mi se pare la fel de bun ca Battlefield 2 (sau Bad Company 1), nici la nivelul CoD 4 nu mi se pare. Are insa avantajul de a fi un joc mai nou, deci grafica mai buna si mai multi jucatori online. Mie MPul nu mi se pare fantastic, nu e rau, insa nu mi se pare un joc de referinta. Campania mi s-a parut... slaba (cam ca la orice FPS, poveste 0).
Din cele 2... cumpara BC2, asta daca vrei si online (iar asta conteaza cel mai mult la un FPS).
Bad Company 2 e mai bun si decat Black Ops in opinia mea, deci nici nu merita comparat cu vechiul cod 4
Battlefield Bad Company 2 (PC)14Euro sau Killzone 2 18Euro Ps3?
Am uitat sa precizez Bad company 2 de pe Steam
Daca vrei jocul pentru Multiplayer cumpara BC2 daca vrei doar pentru singleplayer ia KZ2 c multiplayeru e mort nu cred ca mai joaca cineva...
In primul rand vreau sa va salut ca sunt nou aici, iar in al 2-lea rand as vrea sa va cer parerea, ce sa aleg intre un PS3 si un Xbox360. Intentionez sa-mi achizitionez o consola, pe care sa ma joc mai mult online. Va multumesc.
Si cam care ar fi taxa pe luna, am vazut ca e vorba de ceva puncte, scuze dar sun chiar la inceput.
De playstation stiam. E vreun site mai rentabil(calitate/pret) sau pot merge sa-mi iau de la domo/altex?
Indiferent de platforma aleasă, nu apela la comercianți obscuri, mergi pe m�na magazinelor mari (Domo/Altex/Media Galaxy/etc) care-ți oferă garanție. Prețurile sunt �n principiu cam aceleași peste tot.
Apropo de prețuri, dacă vrei să ieși puțin mai ieftin, poți cumpăra din afara țării, �nsă nu mai beneficiezi de garanție.
Va multumesc pentru ajutor, sper ca in curand sa discutam despre jocuri. In principiu m-am decis sa-mi achizitionez PS3 sper sa nu fie o alegere gresita.![]()
Bookmarks