Daca vreau sa patrund ma iin detaliu povestea metal gear solid , cum ar fii mai indicat sa joc seria? In ordinea aparuta, sau cronologica?
Daca vreau sa patrund ma iin detaliu povestea metal gear solid , cum ar fii mai indicat sa joc seria? In ordinea aparuta, sau cronologica?
1.Metal Gear Solid for PC - GameSpot
2.Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty for PS2 - GameSpot
3.Metal Gear Solid 3: Snake Eater for PS2 - GameSpot
4.Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots for PS3 - GameSpot
Cred ca asa e indicat,sa le joci in oridinea asta.
LE : ignora partea cu "for pc" "for ps2" ..daca nu ma insel o parte din ele le gasesti si pe PS Store.
E mai bine sa le joci in ordinea aparitiei (MGS1- MGS2- MGS3- MGS4). Chiar daca MGS3 e un prequel, e facut cu gandul ca deja exista MGS1 si 2.
AngelicToucH, pe PSN exista doar MGS la PSone Classics.
Ia-l pe Killzone 2.. termina si tu campania o data si joaca niste MP pana apare Beta la KZ3.. dupa care te joci Beta si iei KZ3 la sfarsitu lui februarie. Easy![]()
Sunt cumpărate deja am�ndouă...Mi se par la fel de bune și de aceea nu știam cu care să �ncep.
Pai in cazul acesta trebuia sa postezi aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...se/index8.html. In orice caz.. da-i bataie cu Killzone si lasa Resistance mai pentru la vara asa.
Mie mi-a placut mai mult campania din Resistance 2 decat cea din Killzone 2, dar tine de gusturi.
MPul din Killzone 2 e mai dezvoltat, campania... e ceva mai lunga in Resistance 2, calitativ cred ca sunt la acelasi nivel.
Scuza-ma ca te intreb, dar ce fel de "comparatie" mai e si aceasta ?
Alegerea nu poate fi decat una singura, te sfatuiesc sa dai o plimbare prin Roma.
Bookmarks