Ceva sportiv:Nba 2k11 sau sa astept pana la Nba Elite 11?Caut ceva sportiv, dar nu Fifa sau Pes.Rog pe cineva care a mai jucat Nba 2k11 sa-mi spuna daca isi merita banii.Daca nu, voi astepta pana ce vine Elite 11.
Nu a fost amanat?Parca asa stiam eu.
Acum am vazut ca a fost anulat.Mare pacat!Promitea controlul acela incredibil al jucatorului.
Intrebarea ramane:isi merita banii NBA 2k11 sau este la fel ca si celelalte?...scoase doar de umplutura.
Daca nu, ma voi orienta spre altceva.
Multumesc, alexdeagle!
Mi-a luat ceva timp dar in sfarsit m-am decis sa-mi achizitionez un nou PS3 si ca de obicei am nevoie de sfaturi.
M-ar interesa un PS3 Slim de minim 160 GB , garantie minim 2 ani , ar fi perfect daca ar contine si un joc sau ceva.
eu iti recomand Emag ,diferenta de pret este foarte mica,dar serviciile sunt foarte bune..eu de la ei mi-am cumparat PS3-ulConsole Hardware Toate Produsele Platforma Sony PS3
P.S.Daca te decizi sa cumperi de la emag foloseste si link-ul de pe consolegames![]()
Ce preturi aveti ma. Si eu am fost ieri in Auchan Tg.Mures si era 1350 ron PS3 fara joc de 160gb. Din cate am inteles in Carrfour e cel mai ieftin, de am avea si noi Carrfour...
Sony PlayStation 3 Slim - 160 GB - 1.286,90 lei (fara joc) - Transport gratuit.
Domo ofera garantie doar 1 AN....
Sfatul meu=>nu cumpara de la Domo,Altex(MediaGalaxy)..garantie 1 AN
Atunci Sony PlayStation 3 Slim - 160 GB - 1248.99 RON si transportul costa vreo 24 lei.
Garantie 2 ani.
Recomand magazinul.
Din cate stiam, oricum ai garantie la produsele de tipul acesta doi ani. Sau ma insel?
Am consola cumparata de la DOMO si pe contractul de garantie scrie mare si clar 24 LUNI
Da..teoretic peste tot ar trebui sa ai 2 ani garantie...iar daca primesti doar 1 an te poti duce la ANPC...si se rezolva..dar dc sa faci un drum in plus cand poti sa iei direct
@hibrid13:Nu..Sony ofera doar 1 an garantie..dar conform legislatiei din Romania toti retail-erii trebuie sa ofere 2 ani garantie de conformitate..
S-a intamplat...
Pai tocmai...faptul ca el a primit garantie 2 ani cred ca e o pura intamplare..ptr ca Domo ofera doar 1 an..iar al doilea doar daca ii tragi de urechi cu ANPC-ul..altfel nu
Anyway apbaciu de oriunde te decizi sa cumperi INTREABA mai intai cat ofera garantie![]()
Bookmarks