ok,am facut un thread pe sectiunea de PS3 si am inteles ca nu acolo trebuia sa il fac.
am sa intreb aici: merita sa schimb sau depinde,sa vand un xbox 360 sa iau un PS3?
de fapt am gasit unul de 80 Gb si vroiam sa intreb daca este predispus la YLOD mai mult decat celelalte modele.
^Păi g�ndeşte-te, exclusiv pe xbox360 anul ăsta se lansează Gears of War 3 (titluri AAA) iar pe PS3 ai LBP2, Killzone 3, Uncharted 3, SOCOM 4 şi o mulţime de titluri ce nu-mi vin acum �n cap.
C�t despre YLOD, at�ta timp c�t consola este slim şansele să ai probleme cu ea sunt mici. Deci da, sfatul meu este să �ţi vinzi/schimbi xbox-ul pentru un PS3, pierzi o mulţime de jocuri bune dacă nu o faci.
sa-mi iau acum Nintendo DS sau sa astept sa apara 3DS (avand in vedere ca sigur nu o sa pot sa-l iau la aparitie ca o sa fie scump)
E o decizie grea, mai ales din cauza genurilor total diferite. Ambele ofera multe ore de joc, ambele sunt jocuri bune, ambele sunt jocuri de referinta pentru genul lor, ambele sunt must-have-uri pentru un posesor de PS3. GT5 e posibil sa fie ceva mai ieftin la momentul actual, iar daca esti un fan al jocurilor racing (al simulatoarelor auto) trebuie sa-l cumperi cat mai repede.
Bookmarks