TDU 2. Ai mai multe activitati, cam la fel de multe masini, ai 2 insule (comparativ cu niste Km de drum)...
TDU 2. Ai mai multe activitati, cam la fel de multe masini, ai 2 insule (comparativ cu niste Km de drum)...
Grea decizie. Parca totusi as merge pe TDU2, pe mine personal ma tine mai mult in joc decat HP, cu toate ca nu prea ma fascineaza controlul.
Street Fighter 4 Collector's Edition.
O fi Uncharted un joc extraordinar, dar nu poti compara un Platinum cu un CE, oricat de bun ar fi jocul.
paunstefan: Ba da, dupa cel termina s-ar putea sa regrete. Daca era editia US Goty, da, merita (DLC-uri de 35$... aur).
asi vrea sa-mi cumpar un joc cu masini doar ca nu ma pricep si nu stiu ce sa aleg.Ce-mi recomandati ? (pt xbox)
Depinde.Vrei ceva mai distractiv sau esti serios pus pe simulatoare?Eu zic Forza 3 sau NFS HP 3, sau chiar TDU2 daca iti place, dar am auzit ca acel control al masini este cam aiurea.In rest, poti opta si pentru Burnout,Grid sau PGR4, depinde si de ce buget aiDe asemenea ai putea astepta pentru Shift2 sau Dirt3, dar este cam chinuitor!
La online in Forza 3 nu prea se baga nimeni, decat raptorscream si djdanny, insa la NFS este multa lume.
Bookmarks