Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 492 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 285 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 9837

Thread: Decizii

1. #3681 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Fallout New Vegas,Mafia 2 si Test Drive Unlimited 2.

2. #3682 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Mafia 2
    Singularity
    Battlefield Bad Company 2
    Transformers War for Cybertron
    Need for Speed Hot Pursuit
    Front Mission Evolved
    Test Drive Unlimited 2
    Fallout New Vegas
    RUSE
    Grand Theft Auto 4 Complete Edition
    Enslaved Odyssey to the West

Ce sa aleg ?
    Betafield Bad Coding 2 -> Mafia 2 -> Need for Speed HP -> Enslaved -> TDU2 -> GTA4 CE -> Restul

3. #3683 SP
    Banned asperas's Avatar
    salut!am o intrebare pt cei care au jucat bayonetta ps3,merita ori nu achizitionat si jucat?numai bine

4. #3684 SP
    buf
    Junior Member buf's Avatar
    Da! Jocul e foarte bun si merita luat.

5. #3685 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    salut!am o intrebare pt cei care au jucat bayonetta ps3,merita ori nu achizitionat si jucat?numai bine

Jocul este destul de bun,merita daca e la un pret bun!

6. #3686 SP
    Member axel's Avatar
    Borderlands GOTY sau Bulletstorm?

7. #3687 SP
    Member Alex's Avatar
    Bulletstorm

8. #3688 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Eu as alege Borderlands GOTY. L-as alege pentru ca are foarte multe ore de gameplay si nici dupa al 2-lea playthrough nu este repetitiv.

9. #3689 SP
    Banned asperas's Avatar
    va multumesc..am luat-o pe bayonetta!

10. #3690 SP
    Member carcru's Avatar
    Xbox360 sau Playstation 3 ?
    Nu sunt hotarat , am si un playstation 2 sunt obisnuit cu el. Voi ce ziceti sa fac ? Ce-mi recomandati , daca sunteti mai multi pe psn / xbox live , va rog informati-ma.

11. #3691 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Here we go again

12. #3692 SP
    Member carcru's Avatar
    Here we go again what ? Vreau doar o recomandare,vreau mai mult sa stiu unde sunteti mai multi , pe PSN sau pe Live.Depinde unde sunt mai multi ca sa stiu,toata lumea-mi recomanda Playstation 3,vroiam doar sa stiu alte pareri.Excuse me if i disturbed you.

13. #3693 SP
    Member Merdiso's Avatar
    PS3, mai fiabil, mai multe exclusivitati (si mai bune daca stau sa le analizez per total), am impresia ca mai multi membrii ai CG sunt pe PSN, iar PSN-ul desi e gratuit e foarte bun atat timp cat ai un ISP capabil.

Singurul avantaj al Xbox-ului ar fi grafica si framerate-ul, in general un pic mai bun la jocurile multi-platform, dar nu sunt diferente sesizabile oricum.
    Desigur, daca ti le permiti pe ambele nu strica niciun 360.

14. #3694 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    in curand trec si eu pe xbox deci eu zic xbox

15. #3695 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Daca ar fi sa te iei dupa polul asta: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...sola-favorita/
    ai zice ca mai multi sunt posesori de PS3.
    Fiecare are avantajele si dezavantaje, dar avand in vedere ca intrebi "unde sunt mai multi" banuiesc ca vrei sa te joci online, si aici are un avantaj PS3ul pentru ca serviciul PSN e gratuit. La xbox trebuie sa-l platesti. De asemenea PS3ul are si blu-ray player in caz ca vrei sa vezi filme pe blu-ray.
    Si xbox si PS au exclusivitati tari. Depinde de ce gen de jocuri vrei sa te joci sau la ce vrei sa folosesti consola.

In schimb daca nu-ti permiti investitia in jocuri de PS3, mergi pe xbox pt. ca e calea batatorita in ceea ce priveste modarea.

Spor la hotarare,

L.

16. #3696 SP
    Member carcru's Avatar
    Nu intentionezmodare,absolut nimic. De jocuri de Playstation pot face rost destul de ieftin,pana acuma toata lumea-mi recomanda Playstation,cred ca o sa ma inclin spre Playstation , pt ca am crescut cu era Playstation.Mai tarziu daca o sa-mi permit o sa-mi iau si un xbox.
    Mersi Luckos.

Yeah,because chuck norris can do anything,hahaha.

17. #3697 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    chuck norris has an xbox live account on playstation network

18. #3698 SP
    Junior Member andyxbl's Avatar
    Daca ai banii de joace pe ps3 iti iei ps3 daca nu vrei sa investesti foarte multi bani iti iei xbox si il modezi si ai si live.

19. #3699 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu iti trebuie o avere pentru "joace" de PS3 daca nu esti colectionar, cu 300 lei iti poti asigura bugetul pe un an.

20. #3700 SP
    Junior Member razviiii's Avatar
    LCD TV Toshiba FullHD 32LV733 la Domo.ro, LCD TV
    sa cumpar acest tv pentru ps3 ,jocuri in special,este bun?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.