Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 188 of 492 FirstFirst ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 238 288 ... LastLast
Results 3,741 to 3,760 of 9837

Thread: Decizii

1. #3741 SP
    Member OxygeN's Avatar
    United Kingdom

2. #3742 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    te sfatuiesc sa-ti faci un cont de RO ca si cont principal,pe care sa salvezi trofeele..cat despre US/UK cel mai bine e sa-ti faci pe amandoua..si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret..eu asa am facut

3. #3743 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    darkpaul13 are dreptate partial. E bine sa ai cont si pe US si pe UK pentru a-ti putea alege jocurile lansate pe PSN in functie de pret (de obicei pe US sunt mai ieftine). DLCurile pt. jocuri ti le alegi in functie de zone din care e blurayul. Daca e zona2 iti iei DLCul de pe contul de PSN UK, daca jocul e zona1, DLCul il vei lua de pe contul de US. Nu exista compatibilitate intre un joc zona 2 cu un DLC luat de pe PSN US sau vice-versa.

Spor,

L.

4. #3744 SP
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    darkpaul13 are dreptate partial. E bine sa ai cont si pe US si pe UK pentru a-ti putea alege jocurile lansate pe PSN in functie de pret (de obicei pe US sunt mai ieftine). DLCurile pt. jocuri ti le alegi in functie de zone din care e blurayul. Daca e zona2 iti iei DLCul de pe contul de PSN UK, daca jocul e zona1, DLCul il vei lua de pe contul de US. Nu exista compatibilitate intre un joc zona 2 cu un DLC luat de pe PSN US sau vice-versa.

Spor,

L.
    eu ma intreb de ce am dreptate doar partial..dar in fine..

Doresc sa-mi cumpar un headset bluetooth pentru PS3 si dupa ceva cautari am ramas la 2 modele:
    Sony PS3 Bluetooth Headset 2.0 si Logitech Vantage Cordless Headset.
    Acum intrebarea mea este:ce sa aleg ?

Intrebarea mea se adreseaza bineinteles celor care au/au avut macar unul dintre cele doua modele

5. #3745 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Ai partial dreptate pentru ca tu ai mentionat ca "si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret" , ceea ce nu e adevarat - DLCurile sunt mai ieftine pe PSN US, dar degeaba pentru ca nu sunt compatibile cu jocurile din zona 2, deci daca ai jocuri pe blu-ray din zona 2, pentru a fi compatibil va trebui sa-ti cumperi DLC de pe PSN UK, cu toate ca este mai scump decat cel de pe PSN US. Sper ca m-am facut inteles acum.
    Nu e nevoie sa ne infierbantam, eu doar am fost binevoitor si am detaliat problema compatibilitatii intre DLCuri&bluray in functie de zone. Poti considera postul meu ca o erata

Legat de headset mie mi se pare mai practic cel de la Sony, dar recunosc ca nu l-am testat pe cel de la Logitech.

Spor la luat decizie.

Peace,

L.

6. #3746 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Ce decizie sa iau:
    Ps 3 320gb + Fifa 11-1450 Ron
    Ps 3 250gb + God of War 3-1450 Ron
    Ps 3 250gb + Uncharthed 2-1440 Ron
    Ps 3 250gb + inFamous + Killzone 2-1450 Ron
    Ps 3 320gb + Little Big Planet 2-1450 Ron
    Ps 3 250gb + Fifa 10-1400 Ron
    Care ar trebui sa o cumpar?

7. #3747 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Depinde de ce joc te atrage mai mult.
    Cel mai scump joc din lista este LBP2, deci daca vrei sa-l vinzi la second pe el ai scoate cel mai mult.
    Un singur lucru: nu lua bundle cu FIFA 10, mai bine il iei pe cel cu 11 daca tot vrei fotbal.

8. #3748 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Dragos@ Clar Ps 3 250gb + inFamous + Killzone 2-1450 Ron

9. #3749 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mai se gasesc bundle-uri cu Uncharted 2 si GoW3 ?
    Eu il recomand pe cel cu Uncharted 2 ( bunde-ul asta il am si eu), jocul e extraordinar. Daca nu, pe cel cu Little Big Planet 2, dar LBP2 nu e pt oricine ( unora e posibil sa nu le placa).

10. #3750 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar

11. #3751 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Acum vin si eu cu o intrebare:

Fable 3 sau Dragon Age 2?

12. #3752 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Dragon Age 2 !

13. #3753 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    @dragos_mihaiy:
    PS3 320gb + Little Big Planet 2 -1450 Ron

Quote Originally Posted by FallouT View Post

Dragon Age 2.

14. #3754 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Se pare ca acele bundle nu erau in stoc,asa ca va rog sa imi spuneti de unde pot cumpara o consola Ps3 la un pret avantajos deoarece vreau si un cablu hdmi si un joc daca nu are,gen Uncharthed 2,Fifa 10 si alte jocuri de top.

15. #3755 SP
    Member hibrid13's Avatar

Dragon Age 2.

16. #3756 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos_mihaiy View Post
    Ce decizie sa iau:
    Ps 3 320gb + Fifa 11-1450 Ron
    Ps 3 250gb + God of War 3-1450 Ron
    Ps 3 250gb + Uncharthed 2-1440 Ron
    Ps 3 250gb + inFamous + Killzone 2-1450 Ron
    Ps 3 250gb + Fifa 10-1400 Ron
    Care ar trebui sa o cumpar?

As alege varianta cu 2 jocuri : inFamous si Killzone.

17. #3757 SP
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Ai partial dreptate pentru ca tu ai mentionat ca "si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret" , ceea ce nu e adevarat - DLCurile sunt mai ieftine pe PSN US, dar degeaba pentru ca nu sunt compatibile cu jocurile din zona 2, deci daca ai jocuri pe blu-ray din zona 2, pentru a fi compatibil va trebui sa-ti cumperi DLC de pe PSN UK, cu toate ca este mai scump decat cel de pe PSN US. Sper ca m-am facut inteles acum.
    eronat..si eu aveam aceiasi impresie la inceput ,dar m-am uitat mai atent...unele sunt mai ieftine pe PSN UK..iti dau exemplul Bad Company 2 Vietnam...doar unul dintre ele..si nu calcula la cotatia BNR..calculeaza in functie de cat costa cardul PSN in lei..

18. #3758 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

Dragon Age 2

19. #3759 SP
    Senior Member Mask's Avatar

Dragon Age 2.

20. #3760 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Dragon Age 2!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.