United Kingdom
te sfatuiesc sa-ti faci un cont de RO ca si cont principal,pe care sa salvezi trofeele..cat despre US/UK cel mai bine e sa-ti faci pe amandoua..si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret..eu asa am facut
darkpaul13 are dreptate partial. E bine sa ai cont si pe US si pe UK pentru a-ti putea alege jocurile lansate pe PSN in functie de pret (de obicei pe US sunt mai ieftine). DLCurile pt. jocuri ti le alegi in functie de zone din care e blurayul. Daca e zona2 iti iei DLCul de pe contul de PSN UK, daca jocul e zona1, DLCul il vei lua de pe contul de US. Nu exista compatibilitate intre un joc zona 2 cu un DLC luat de pe PSN US sau vice-versa.
Spor,
L.
eu ma intreb de ce am dreptate doar partial..dar in fine..
Doresc sa-mi cumpar un headset bluetooth pentru PS3 si dupa ceva cautari am ramas la 2 modele:
Sony PS3 Bluetooth Headset 2.0 si Logitech Vantage Cordless Headset.
Acum intrebarea mea este:ce sa aleg ?
Intrebarea mea se adreseaza bineinteles celor care au/au avut macar unul dintre cele doua modele![]()
Ai partial dreptate pentru ca tu ai mentionat ca "si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret" , ceea ce nu e adevarat - DLCurile sunt mai ieftine pe PSN US, dar degeaba pentru ca nu sunt compatibile cu jocurile din zona 2, deci daca ai jocuri pe blu-ray din zona 2, pentru a fi compatibil va trebui sa-ti cumperi DLC de pe PSN UK, cu toate ca este mai scump decat cel de pe PSN US. Sper ca m-am facut inteles acum.
Nu e nevoie sa ne infierbantam, eu doar am fost binevoitor si am detaliat problema compatibilitatii intre DLCuri&bluray in functie de zone. Poti considera postul meu ca o erata
Legat de headset mie mi se pare mai practic cel de la Sony, dar recunosc ca nu l-am testat pe cel de la Logitech.
Spor la luat decizie.
Peace,
L.
Ce decizie sa iau:
Ps 3 320gb + Fifa 11-1450 Ron
Ps 3 250gb + God of War 3-1450 Ron
Ps 3 250gb + Uncharthed 2-1440 Ron
Ps 3 250gb + inFamous + Killzone 2-1450 Ron
Ps 3 320gb + Little Big Planet 2-1450 Ron
Ps 3 250gb + Fifa 10-1400 Ron
Care ar trebui sa o cumpar?
Depinde de ce joc te atrage mai mult.
Cel mai scump joc din lista este LBP2, deci daca vrei sa-l vinzi la second pe el ai scoate cel mai mult.
Un singur lucru: nu lua bundle cu FIFA 10, mai bine il iei pe cel cu 11 daca tot vrei fotbal.
Mai se gasesc bundle-uri cu Uncharted 2 si GoW3 ?
Eu il recomand pe cel cu Uncharted 2 ( bunde-ul asta il am si eu), jocul e extraordinar. Daca nu, pe cel cu Little Big Planet 2, dar LBP2 nu e pt oricine ( unora e posibil sa nu le placa).
Se pare ca acele bundle nu erau in stoc,asa ca va rog sa imi spuneti de unde pot cumpara o consola Ps3 la un pret avantajos deoarece vreau si un cablu hdmi si un joc daca nu are,gen Uncharthed 2,Fifa 10 si alte jocuri de top.
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks