United Kingdom
te sfatuiesc sa-ti faci un cont de RO ca si cont principal,pe care sa salvezi trofeele..cat despre US/UK cel mai bine e sa-ti faci pe amandoua..si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret..eu asa am facut
darkpaul13 are dreptate partial. E bine sa ai cont si pe US si pe UK pentru a-ti putea alege jocurile lansate pe PSN in functie de pret (de obicei pe US sunt mai ieftine). DLCurile pt. jocuri ti le alegi in functie de zone din care e blurayul. Daca e zona2 iti iei DLCul de pe contul de PSN UK, daca jocul e zona1, DLCul il vei lua de pe contul de US. Nu exista compatibilitate intre un joc zona 2 cu un DLC luat de pe PSN US sau vice-versa.
Spor,
L.
eu ma intreb de ce am dreptate doar partial..dar in fine..
Doresc sa-mi cumpar un headset bluetooth pentru PS3 si dupa ceva cautari am ramas la 2 modele:
Sony PS3 Bluetooth Headset 2.0 si Logitech Vantage Cordless Headset.
Acum intrebarea mea este:ce sa aleg ?
Intrebarea mea se adreseaza bineinteles celor care au/au avut macar unul dintre cele doua modele![]()
Ai partial dreptate pentru ca tu ai mentionat ca "si cand apare un DLC alegi cel mai bun pret" , ceea ce nu e adevarat - DLCurile sunt mai ieftine pe PSN US, dar degeaba pentru ca nu sunt compatibile cu jocurile din zona 2, deci daca ai jocuri pe blu-ray din zona 2, pentru a fi compatibil va trebui sa-ti cumperi DLC de pe PSN UK, cu toate ca este mai scump decat cel de pe PSN US. Sper ca m-am facut inteles acum.
Nu e nevoie sa ne infierbantam, eu doar am fost binevoitor si am detaliat problema compatibilitatii intre DLCuri&bluray in functie de zone. Poti considera postul meu ca o erata
Legat de headset mie mi se pare mai practic cel de la Sony, dar recunosc ca nu l-am testat pe cel de la Logitech.
Spor la luat decizie.
Peace,
L.
Ce decizie sa iau:
Ps 3 320gb + Fifa 11-1450 Ron
Ps 3 250gb + God of War 3-1450 Ron
Ps 3 250gb + Uncharthed 2-1440 Ron
Ps 3 250gb + inFamous + Killzone 2-1450 Ron
Ps 3 320gb + Little Big Planet 2-1450 Ron
Ps 3 250gb + Fifa 10-1400 Ron
Care ar trebui sa o cumpar?
Depinde de ce joc te atrage mai mult.
Cel mai scump joc din lista este LBP2, deci daca vrei sa-l vinzi la second pe el ai scoate cel mai mult.
Un singur lucru: nu lua bundle cu FIFA 10, mai bine il iei pe cel cu 11 daca tot vrei fotbal.
Mai se gasesc bundle-uri cu Uncharted 2 si GoW3 ?
Eu il recomand pe cel cu Uncharted 2 ( bunde-ul asta il am si eu), jocul e extraordinar. Daca nu, pe cel cu Little Big Planet 2, dar LBP2 nu e pt oricine ( unora e posibil sa nu le placa).
Se pare ca acele bundle nu erau in stoc,asa ca va rog sa imi spuneti de unde pot cumpara o consola Ps3 la un pret avantajos deoarece vreau si un cablu hdmi si un joc daca nu are,gen Uncharthed 2,Fifa 10 si alte jocuri de top.
Bookmarks