Batman AA
Si eu zic tot Batman AA.
Si Darksiders e de jucat, cand mai ai chef de un buy si nu e nimic nou la orizont, merita incercat.![]()
Assassin`s Creed Brotherhood,Batman Arkham Asylum sau Battlefield Bad Company 2.Precizez ca sunt un fan al seriei Assassin`s Creed.
Assassin's Creed Brotherhood clar, in opinia mea, unul din cele mai bune jocuri facute vreodata. Si Batman AA este un joc foarte bun, dar AC Brotherhood este pur si simplu un joc de nota 10+, plus ca are si multiplayer.
AC Brotherhood clar, si sa nu fi fost fan al seriei si tot merita 100%. Doar tre sa ne pregatim de Revelations, nu?![]()
Brotherhood of course, daca vrei joc shooter asteapta ca mine pana in august ca apere MW3![]()
Foarte indecis!
Homefront vs Brink.
Va rog sa si specificati de ce. Le vreau in primul rand pentru multiplayer.
Nici care, save the money. Brink o sa te plictisesti destul de repede de el,pt mine asa a fost cel putin.N-are nimic interesant si nici nu prea il joaca lumea. Iar Homefront nu l-am jucat dar nici ala nu e prea grozav din cate am vazut, mawerick ar putea sa-ti zica mai multe despre el
![]()
Parca as inclina spre Brink. Desi am auzit ca e problematic, am citit si lucruri bune despre el (mai jos ai cateva pareri din partea unui cumparator de pe Amazon). Tot pe Amazon il gasesti la un pret destul de bun.
Vreau sa ma abonez la psn plus,ce imi recomandaţi? Uk sau Us. Daca se poate si un mic argument ar fi perfect. Thx
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Aboneaza-te pe contul principal, pe care joci de obicei online si pe care ai trofeele.
Atunci as recomanda US, pentru ca mi se pare ca Store-ul lor e putin mai bine organizat decat cel de pe UK.
Bookmarks