Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 492 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 9837

Thread: Decizii

1. #521 SP
    Banned sisu2005's Avatar
    Sa pun problema altfel, ce ati lua in buzunar cand plecati undeva , psp sau itouch ?

2. #522 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    PSP,deoarece si la PSP poti asculta muzica(ceea ce e singura facilitate pe care zic eu ca o ofera un Ipod)..deci PSP!

3. #523 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    PSP..daca dai si de un loc cu wireless,psp all the way.

4. #524 SP
    Banned sisu2005's Avatar
    eu ma gandesc si la posibilitatile hardware care le are itouch care pot fi exploatate pe langa psp...?

5. #525 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Stiu ca nu e locul potrivit dar vreau sa stiu care e difereta dintre i7 si quad core?Care e mai bun(procesorul)?Care sa o iau?
    Stiu ca nu e locul potrivit dar vrea sa stiu care e mai buna: MSI GeForce 9800GX2 1GB DDR3 2x 256-bit sau Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 256-bit ?

6. #526 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Stiu ca nu e locul potrivit dar vreau sa stiu care e difereta dintre i7 si quad core?Care e mai bun(procesorul)?Care sa o iau?
    Stiu ca nu e locul potrivit dar vrea sa stiu care e mai buna: MSI GeForce 9800GX2 1GB DDR3 2x 256-bit sau Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 256-bit ?
    depinde ce model de i7 ,940 e bun dar e si foarte scump ,920-ul ehh nu stiu ce sa spun de exemplu eu as alege Q9650 pentru ca ruleaza la o frecventa mai mare si are l2chace mai mare, acum depinde si de placa de baza ca o ai/cumperi daca suporta soket 775 si 1366 atunci mergi pe q9650 ,daca iti cumperi una care sa suporte doar 1366 mergi pe i7 920 .

la placa video eu personal as merge pe 4890 desi gx2 este foarte buna dar am auzit ca are microstutering destul de rau ,chiar nu stiu ce sa spun am bazut benchmark-uri la gx2 foarte bune si crysis mergea bine dar am auzit si voci care se plangeau de microstutering. dai un search pe google sa vezi si sa alegi ce crezi ca ii bine.

7. #527 SP
    Member sentyno's Avatar
    Cred ca pe aria Discutii generale - Hardware ai fi avut mai multe sanse
    ps : sapphire all the way

8. #528 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    i7 e ai bun, dar nu ai la ce sa-l folosesti( deocamdata).
    HD4890 clar. E mai noua decat GX2, frecventa mai mare
    Originally Posted by sisu2005
    salut
    ipod touch sau psp 3000 ?
    Eu as merge pe PSP

9. #529 SP
    Member yoyokid's Avatar
    "yoyokid" - Wishlist la PC Garage Cam la asta m-am gandit.Da..o sa postez si acolo da m-am gandit intai sa postez aiciPc-u mi l-a recomandat un prieten.

10. #530 SP
    Member oBL1O's Avatar
    "yoyokid" - Wishlist la PC Garage Cam la asta m-am gandit.Da..o sa postez si acolo da m-am gandit intai sa postez aiciPc-u mi l-a recomandat un prieten.
    Nu merita ! Eu n-as da mai mult de 2500 lei (max 3000) pe un PC ! Mergi pe Phenom, 4 Gb ram, placa video e ok, sursa de ~500W..

11. #531 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by sisu2005 View Post
    Sa pun problema altfel, ce ati lua in buzunar cand plecati undeva , psp sau itouch ?
    Eu spun sa iei iPod Touch , are o forma mult mai compacta si este usor de trasportat in buzunar.Este cel mai bun media player portabil din acest moment , in plus sunt foarte multe jocuri si aplicatii in AppStore.

12. #532 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Killzone 2> CoD in Multiplayer
    Sa auzim....

13. #533 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Killzone 2 clar..Cod 5?Si ala e foarte frumos in multiplayer da nu se compara cu Kz 2.

14. #534 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Sa auzim....
    call of duty mi-i se pare mult mai elaborat si complex in MP.
    -controlul e mai precis, lucru ce conteaza mai ales pt MP (am priceput ca, controlul se vrea a fi unul realist, dar pt MP da-i sa sune cu preciza sporita)
    - costumizare mult complexa, abilitati/clase/arme
    -mai multe moduri de joc

in rest, mie mi-a placut f mult CAMPANIA la kz, una din cele mai bune campanii intr-un shooter, alaturi de cea din gears2 si resistance2.(si asta chiar nu e genul meu)

in concluzie ,
    KZ2 SP > COD WAW SP )
    KZ2 MP < COD WAW MP

ps.: acum depinde si ce setting preferi, cunosc oameni care nu se ating de jocurile care au cel mai mic strop de SF, si cunosc oameni care nu suporta WW2 setting, in principal din cauza armelor.
    p.p.s: as mai fii dezvoltat si sistematizat un pic postul, dar e tarziu.
    you get the point,get KZ2 for SP, get COD for MP.

15. #535 SP
    Sa auzim....
    COD5 e frumos in multiplayer, dar imi place mai mult KZ2. In KZ2 ai un control mai realist, o grafica mai buna, poti juca toate modurile de joc intr-un singur meci. Clasele sunt bine construite. In COD5 sunt mai multe moduri si mai multe arme

16. #536 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Bine hai inca una:
    Cod 4> CoD 5
    Mie mi s-au parut EXACT la fel (inclusiv la arme care au doar SKIN diferit)
    Sa auzim..... din nou

17. #537 SP
    Member Nonelito's Avatar
    KZ2 > CoD 4 sau 5? Ce ati fumat p'aici? De la numarul armelor, la control, harti, realism si ipana la cel mai important aspect al unui joc, acela de FUN, nici nu se compara jocurile. Seria CoD bate la poponet toti soldatii aia umflati cu pompa si costume de astronaut din KZ2.

18. #538 SP
    Bine hai inca una:
    Cod 4> CoD 5
    Mie mi s-au parut EXACT la fel (inclusiv la arme care au doar SKIN diferit)
    Sa auzim..... din nou
    COD4. Nu stiu de ce, dar mi-a placut mai mult

19. #539 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    COD4. Nu stiu de ce, dar mi-a placut mai mult
    Same here !

20. #540 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Killzone 2 nu bate nici la single player nici in multiplayer pe COD4 sau COD5.
    SP-ul este foarte subtire in KZ2, doar grafica te tine in priza.
    Multiplayer-ul e putin diversificat si la controlul greoi nu m-am adaptat nici in ziua de azi.

A nu se intelege ca KZ2 e joc slab! nici vorba. Dar COD-urile sunt iesite din comun.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 492 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast