Sa pun problema altfel, ce ati lua in buzunar cand plecati undeva , psp sau itouch ?
PSP,deoarece si la PSP poti asculta muzica(ceea ce e singura facilitate pe care zic eu ca o ofera un Ipod)..deci PSP!
eu ma gandesc si la posibilitatile hardware care le are itouch care pot fi exploatate pe langa psp...?
Stiu ca nu e locul potrivit dar vreau sa stiu care e difereta dintre i7 si quad core?Care e mai bun(procesorul)?Care sa o iau?
Stiu ca nu e locul potrivit dar vrea sa stiu care e mai buna: MSI GeForce 9800GX2 1GB DDR3 2x 256-bit sau Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 256-bit ?
depinde ce model de i7 ,940 e bun dar e si foarte scump ,920-ul ehh nu stiu ce sa spun de exemplu eu as alege Q9650 pentru ca ruleaza la o frecventa mai mare si are l2chace mai mare, acum depinde si de placa de baza ca o ai/cumperi daca suporta soket 775 si 1366 atunci mergi pe q9650 ,daca iti cumperi una care sa suporte doar 1366 mergi pe i7 920 .
la placa video eu personal as merge pe 4890 desi gx2 este foarte buna dar am auzit ca are microstutering destul de rau ,chiar nu stiu ce sa spun am bazut benchmark-uri la gx2 foarte bune si crysis mergea bine dar am auzit si voci care se plangeau de microstutering. dai un search pe google sa vezi si sa alegi ce crezi ca ii bine.
Cred ca pe aria Discutii generale - Hardware ai fi avut mai multe sanse
ps : sapphire all the way
"yoyokid" - Wishlist la PC Garage Cam la asta m-am gandit.Da..o sa postez si acolo da m-am gandit intai sa postez aici
Pc-u mi l-a recomandat un prieten.
call of duty mi-i se pare mult mai elaborat si complex in MP.
-controlul e mai precis, lucru ce conteaza mai ales pt MP (am priceput ca, controlul se vrea a fi unul realist, dar pt MP da-i sa sune cu preciza sporita)
- costumizare mult complexa, abilitati/clase/arme
-mai multe moduri de joc
in rest, mie mi-a placut f mult CAMPANIA la kz, una din cele mai bune campanii intr-un shooter, alaturi de cea din gears2 si resistance2.(si asta chiar nu e genul meu)
in concluzie ,
KZ2 SP > COD WAW SP )
KZ2 MP < COD WAW MP
ps.: acum depinde si ce setting preferi, cunosc oameni care nu se ating de jocurile care au cel mai mic strop de SF, si cunosc oameni care nu suporta WW2 setting, in principal din cauza armelor.
p.p.s: as mai fii dezvoltat si sistematizat un pic postul, dar e tarziu.
you get the point,get KZ2 for SP, get COD for MP.
Bine hai inca una:
Cod 4> CoD 5
Mie mi s-au parut EXACT la fel (inclusiv la arme care au doar SKIN diferit)
Sa auzim..... din nou
![]()
KZ2 > CoD 4 sau 5? Ce ati fumat p'aici? De la numarul armelor, la control, harti, realism si ipana la cel mai important aspect al unui joc, acela de FUN, nici nu se compara jocurile. Seria CoD bate la poponet toti soldatii aia umflati cu pompa si costume de astronaut din KZ2.
Killzone 2 nu bate nici la single player nici in multiplayer pe COD4 sau COD5.
SP-ul este foarte subtire in KZ2, doar grafica te tine in priza.
Multiplayer-ul e putin diversificat si la controlul greoi nu m-am adaptat nici in ziua de azi.
A nu se intelege ca KZ2 e joc slab! nici vorba. Dar COD-urile sunt iesite din comun.
Bookmarks