Am inteles, ma ajuta la ceva codu ala?
Alte sfaturi?
probabil se refera la acel cod pentru a accesa multiplayerul , pentru tine fiind nevoie daca doresti multiplayer pt. acest joc sa achizitionezi alt cod.
Red Dead Redemption (nu goty), Heavy Rain, Metal Gear Solid 4? Am de ales unul din ele si mi se pare destul de greu de ales.
RDR l-am terminat anul trecut pe 360, dar acum il vreau exclusiv pentru multiplayer..
Toate au acelasi pret pe zavvi 14.95 lire.
Daca ai jucat celelalte MGS-uri ( macar unul), Metal Gear Solid 4 - o capodopera. Daca nu, Heavy Rain. Desi tot MGS4 as recomanda in ambele cazuri.
Ok, thanks!
Merg pe MGS4 care, spre deosebire de Heavy Rain, are mai mult playtime. Probabil ca dupa ce-l voi termina o sa-mi iau si Heavy Rain.
Da asa e, uitasem de MGS Database de pe PSN.
Oricum, iti recomand sa te uiti la retrospectiva de pe Gametrailers : Metal Gear Retrospective Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com , e altfel sa le vezi in imagini.
In cazul asta, da, MGS4 fara discutii.
Metal Gear Solid e cel mai bun joc din generatia asta de console. Oricat de fanboy de altceva esti, tot trebuie sa il joci.
baieti.. ? ce alegere pot face (azi): uncharted 3 ori batman arkham city?unul dintre ele deoarece mai sunt cateva zile pana la fifa street 4(must buy pt mine).
multumesc!
Bookmarks