Nu sunt fan al genului, dar din cate am vazut UFC are reviews foarte bune. Imi povestea si Focus ca e super tare. Eu zic sa mergi pe asta.
Nu sunt fan al genului, dar din cate am vazut UFC are reviews foarte bune. Imi povestea si Focus ca e super tare. Eu zic sa mergi pe asta.
Republic Commando ...jucat si terminat , foarte frumos jocul. Un joc cu multiplayer bun e gta 4 dar probabil deja sti de el si probabil il si ai.
pentru cei care nu se pot decide intre FNR4 ai UFC:2009 un mic review Fight Night Round 4 vs. UFC 2009 Undisputed: The Showdown - Operation Sports sper sa va in luarea unei decizii.
Eu ti-as recomanda FNR4, nu l-am jucat, dar am jucat UFC si pot spune ca nu e asa bun cum ma asteptam. Modul career e cam prostesc, ca si la jocurile cu wrestling (wwe raw vs smackdown 2007), iar controlul e greoi, desigur, unora s-ar putea sa le placa acest detaliu, daca esti cunoscator probabil ca iti da mai multa satisfactie cand reusesti o lovitura. Sa nu mai vorbim de echilibru, daca joci cu un kick-boxer, dobori aproape orice adversar cu lovituri de picior in cap in maxim 1 minut.
Evident. Grafic, versiunile de PC sunt cele mai bune pentru POP.
Prince of Persia: The Sands of Time Screens for PC at GameSpot
Prince of Persia: The Sands of Time Screens for PlayStation 2 at GameSpot
Bookmarks