Merita sa iau BF 3 Premium Edition?Ce dlc-uri include?
P.Sentru ps3
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Pentru PC n-am posibilitatea sa-l iau....pt ca nu ma duce+ca am auzit ca-s cheateri si chestii....oricum merci de opinie!
are rost sa-l iei daca il vei juca in urmatoarele 5-6 luni cel putin...shooterele astea moderne doar prin MP isi justifica pretul..campania e slaba..misiuniile co-op le termini destul de repede...
Pai pt multiplayer vreau sa-l iau,nici de gand pt sp...
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Merita pt MP,indiferent de platforma.
Oricum cred ca e o caruta de bani Premium-ul. Poate nu ar fi rau sa astepti putin pentru Black Ops 2. Eu unul mereu am avut probleme in a alege intre COD si Battlefield. Si desi Battlefield e exceptional,eu tot COD am preferat intotdeauna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ar fi o alternativa,dar dupa lansarea cod-ului o sa mai lanseze map pack-uri,si asta ma enerveaza.Si eu as vrea cod pentru split screen
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
aici la COD si Battlefield depinde ce preferi...un joc bazat pe killstreakuri,schimburi rapide de focuri atunci COD..daca preferi mai mult realism,vehicule,munca in echipa atunci ia Battlefield...
mai e si faptul ca la COD e diferenta mare intre un lvl mic si un lvl mare...cand a fost promotie pe Steam la MW3 si puteai sa joci gratis MP ptr 2 zile l-am luat si eu...l-am sters dupa 15 min...era prea mare diferenta dintre mine lvl 1 si ceilalti cu tone de perkuri si upgrade-uri la arme..
Recomandati SOCOM 4!!?Din ce am vazut pana acuma mi-ar placea , doar pentru campanie .
Bookmarks