daca ti-a placut Black Hawk Down si esti fan shooter militar ia Spec Ops..daca nu..ia Darksiders 2
daca prin poveste frumoasa intelegi realitatea cruda a razboiului,soldati decapitati si scene socante cu civilii prinsi la mijloc..da..asa este...seamana cu uncharted in sensul in care este tot 3rd person shooter..in rest..deloc..
P.S.Era vorba de BHD filmul cu 2 Oscaruri regizat de R.Scott![]()
Am inteles de la raduadelin ca are o poveste foarte frumoasa si am citit ca seamana putin si cu uncharted...BTW stiti cumva daca dlc la Darksiders 2 are trofee??Nu am jucat Black Hawk...Mi-a placut foarte mult demo la Spec Ops si nah Darksiders 1 mi-a placut foarte mult si nu cred ca 2 e mai slab...De asta nu stiu care si mai astept pareri![]()
E foarte OK Darksiders 2,ar trebui sa iei in considerare si Spec Ops. Nu gresesti indiferent de ce alegi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca nu te deranjeaza Super Slim-ul al doilea e perfect - AC3 plus HDD de 500 de Gb, ce poti cere mai mult?
ia Slim-ul normal(am fix acelasi bundle)...daca noul Slim era mai ieftin mai ziceam..dar asa..dai si bani mai multi,arata mai urat si disc tray-ul se strica mai repede...iar daca vrei AC3,mai am eu o precomandat ptr Join or Die PS3![]()
Nu �nţeleg de ce nu gasesc noul slim fara niciun joc in pachet, am �nţeles ca e mai ieftin fara joc inclus. As vrea sa il iau din flanco pt extra garantie
LE am mai gasit asa ceva:
Consola Sony PlayStation 3, 320GB + Joc Resistance 3
967,91 Lei
Garantia All Inclusive 4 ANI
Total: 1.087,90 Lei
Bookmarks