Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 349 of 492 FirstFirst ... 249 299 339 347 348 349 350 351 359 399 449 ... LastLast
Results 6,961 to 6,980 of 9837

Thread: Decizii

1. #6961 SP
    Member Mariush's Avatar
    referitor la Hitman am luat o decize impulsiva Avand in vedere ca nu am jucat niciun Hitman (doar foarte putin acum cativa ani buni), am zis sa comand si Trilogy si Absolution, macar le-am luat la pret bun. Sunt convins ca nu o sa ma dezamageasca.

2. #6962 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariush View Post
    referitor la Hitman am luat o decize impulsiva Avand in vedere ca nu am jucat niciun Hitman (doar foarte putin acum cativa ani buni), am zis sa comand si Trilogy si Absolution, macar le-am luat la pret bun. Sunt convins ca nu o sa ma dezamageasca.
    Foarte bine ai facutEste superba trilogiaVezi sa le joci in ordineHappy playing

3. #6963 SP
    Member Rukax's Avatar
    se merita Rage?

4. #6964 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe xbox da, versiunea de ps3 am înţeles ca are probleme

5. #6965 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Ce sa aleg intre mass effect 3(am mass effect1),assassins creed 3,black ops2,bioshock infinite?

6. #6966 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Bioshock Infinte

7. #6967 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Mai adaug si halo 4,battlefield 3 as vrea sa joc si MP

8. #6968 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    mass effect 1, apoi mass effect 2 si 3, iar dupa ce termini această capodoperă treci la bioshock.

PS sa foloseşti import save la mass effect!

9. #6969 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ideea e sa nu cumva sa treci de la 1 direct la 3 daca te hotarasti sa iei Mass Effect. Joaca si 2-ul.

10. #6970 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Sleeping Dogs Limited Edition ori Sleeping Dogs varianta normala ? (nu am verificat, dar acele 2 pack-uri din limited edition sunt disponibile ca si download din xbox marketplace ?)

11. #6971 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Nu mă pot hotărî care să fie următorul joc pe care să-l devorez, dintre următoarele:
    - Alan Wake
    - Gears of War 1
    - Mass Effect 1
    - Splinter Cell Conviction
    - Dead Space 2

Le dețin pe toate 5.
    Dead Space 2

12. #6972 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Limited Edition. Varianta normala are doar main story + investigations care nu au prea multe ore, pack-urile din limited mai lungesc jocul, si nu e asa scump

13. #6973 SP
    Junior Member japc's Avatar
    Am vazut la Altex la oferta ps3 500gb,cu God of War Ascension,cu Starhawk,Uncharted 3 GOTY si LPB 2 Extras Edition,totul la 1370 de lei.
    Intrebarea mea este daca merita sau sa astept ps4.

14. #6974 SP
    Member Mariush's Avatar
    personal nu as da atatia bani, as prefera sa iau consola separat (chiar si la mana a 2a) si sa iau jocurile separat (doar U3 si GOW3 celelalte nu ma pasioneaza).

Daca vorbesti strict de ce ofera pachetul (ca si functionalitate comparat cu pret) probabil ca oferta e ok.
    Oricum nu as asptepta pt PS4, mai ai de asteptat cel putin 1 an ca sa ai parte de titluri decente (presupunand ca se lanseaza la sfarsitul anului)

15. #6975 SP
    Ia PS3-ul. Crede'ma,sunt jocuri din generatia actuala pe care vrei sa le joci. Plus ca probabil 2013(decembrie,cel mai devreme)-2014 va fi perioada in care atat PS3 cat si PS4 vor fi pe piata si vor exista titluri care se vor lansa pe ambele platforme. (vezi AC : Black Flag,Watch Dogs etc.) Intr'adevar,e destul de tarziu sa iei PS3,dar inca merita. Si eu subscriu la ce scria Mariush mai sus,chiar nu are rost sa dai 1370 RON pe pachetul ala din Altex. Ia consola separat. Mie nu mi s'au parut niciodata in regula ofertele de console cu bundle cu un joc sau doua,deoarece umfla pretul produsului cu minim 200 RON. In conditiile in care jocurile respective le poti procura mult mai ieftin din alte parti.

16. #6976 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    DmC sau Metal Gear Rising ?

17. #6977 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MGR

18. #6978 SP
    DMC. Acum il joc,arata bestial.

19. #6979 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by alexqw View Post
    Ce sa aleg intre mass effect 3(am mass effect1),assassins creed 3,black ops2,bioshock infinite?
    Bioshock Infinite

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    DmC

20. #6980 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    MGR

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.