referitor la Hitman am luat o decize impulsivaAvand in vedere ca nu am jucat niciun Hitman (doar foarte putin acum cativa ani buni), am zis sa comand si Trilogy si Absolution, macar le-am luat la pret bun. Sunt convins ca nu o sa ma dezamageasca.
referitor la Hitman am luat o decize impulsivaAvand in vedere ca nu am jucat niciun Hitman (doar foarte putin acum cativa ani buni), am zis sa comand si Trilogy si Absolution, macar le-am luat la pret bun. Sunt convins ca nu o sa ma dezamageasca.
Ce sa aleg intre mass effect 3(am mass effect1),assassins creed 3,black ops2,bioshock infinite?
mass effect 1, apoi mass effect 2 si 3, iar dupa ce termini această capodoperă treci la bioshock.
PS sa foloseşti import save la mass effect!
Ideea e sa nu cumva sa treci de la 1 direct la 3 daca te hotarasti sa iei Mass Effect. Joaca si 2-ul.
Sleeping Dogs Limited Edition ori Sleeping Dogs varianta normala ? (nu am verificat, dar acele 2 pack-uri din limited edition sunt disponibile ca si download din xbox marketplace ?)
Limited Edition. Varianta normala are doar main story + investigations care nu au prea multe ore, pack-urile din limited mai lungesc jocul, si nu e asa scump![]()
Am vazut la Altex la oferta ps3 500gb,cu God of War Ascension,cu Starhawk,Uncharted 3 GOTY si LPB 2 Extras Edition,totul la 1370 de lei.
Intrebarea mea este daca merita sau sa astept ps4.![]()
personal nu as da atatia bani, as prefera sa iau consola separat (chiar si la mana a 2a) si sa iau jocurile separat (doar U3 si GOW3 celelalte nu ma pasioneaza).
Daca vorbesti strict de ce ofera pachetul (ca si functionalitate comparat cu pret) probabil ca oferta e ok.
Oricum nu as asptepta pt PS4, mai ai de asteptat cel putin 1 an ca sa ai parte de titluri decente (presupunand ca se lanseaza la sfarsitul anului)
Ia PS3-ul. Crede'ma,sunt jocuri din generatia actuala pe care vrei sa le joci. Plus ca probabil 2013(decembrie,cel mai devreme)-2014 va fi perioada in care atat PS3 cat si PS4 vor fi pe piata si vor exista titluri care se vor lansa pe ambele platforme. (vezi AC : Black Flag,Watch Dogs etc.) Intr'adevar,e destul de tarziu sa iei PS3,dar inca merita. Si eu subscriu la ce scria Mariush mai sus,chiar nu are rost sa dai 1370 RON pe pachetul ala din Altex. Ia consola separat. Mie nu mi s'au parut niciodata in regula ofertele de console cu bundle cu un joc sau doua,deoarece umfla pretul produsului cu minim 200 RON. In conditiile in care jocurile respective le poti procura mult mai ieftin din alte parti.
Bookmarks