Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 353 of 492 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 403 453 ... LastLast
Results 7,041 to 7,060 of 9837

Thread: Decizii

1. #7041 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Sa imi iau Spec Ops The Line Fubar Edition + Hitman Absolution sau FIFA13?

2. #7042 SP
    Member Mariush's Avatar
    Dintre variantele date de tine as alege Fifa 13

3. #7043 SP
    Junior Member Varsoph's Avatar
    As zice prima varianta, sunt doua jocuri decente. Dar eu unul oricum nu sunt fan Fifa.

4. #7044 SP
    Sau Spec Ops Fubar Edition + Bioshock Ultimate Rapture !!

5. #7045 SP
    Junior Member Varsoph's Avatar
    E o idee, desi mi-a placut mai mult hitman fata de spec ops.

6. #7046 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Daca vrei online sau sa joci cu cineva la acelasi TV,eu as zice FIFA. Are un MP care te tine zeci sau sute de ore in fata TV-ului. In rest,tot ce ai enumerat tu acolo e OK. Hitman e bun,Spec Ops e bun,not to mention seria Bioshock.

7. #7047 SP
    buget ar fi pentru pachetu Spec ops + Hitman sau Spec Ops + Bioshock Ultimate Rapture sau doar FIFA13.

8. #7048 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    buget ar fi pentru pachetu Spec ops + Hitman sau Spec Ops + Bioshock Ultimate Rapture sau doar FIFA13.
    Recomand sa-ti cumperi Spec Ops + Bioshock Ultimate Rapture. Nu ai sa regreti.

9. #7049 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    FIFA 13 ca nu te plictisesti de multiplayer.

10. #7050 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    merita trilogia hitman hd? nu am jucat niciun joc hitman, sa imi fie rusine.
    PS am vazut ca are un pret bun pe uk store

11. #7051 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Da, dar depinde daca pretul la care il poti cumpara este intradevar bun.

12. #7052 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vreo 9 lire dar am citit chestia asta si m-am răzgândit

"A warning, though. While I was playing the PS3 version and so wasn't able to personally verify this, it's been reported that Blood Money's historic PAL 50/60Hz display issue on Xbox 360 hasn't been fixed - and you could find be screwed if you don't have an old composite or component cable to unlock an otherwise unavailable console setting.Videogamer has a guide to handling this. The PS3 version doesn't appear to suffer, running Blood Money through my HDMI cable without complaint."

13. #7053 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Sa inteleg ca te joci pe un TV cu tub sau folosesti un cablu component (sau chiar composit, ugh) pe un HDTV, de te deranjeaza ce scrie acolo?

14. #7054 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Sa inteleg ca te joci pe un TV cu tub sau folosesti un cablu component (sau chiar composit, ugh) pe un HDTV, de te deranjeaza ce scrie acolo?
    Era textul mai lung, nu stiu de ce nu l-a luat pe tot...In concluzie, spuneau ca doar un joc arata bine din cele 3 restul ar avea ceva probleme. De aceea am întrebat aici, eram curios daca a încercat vreun coleg varianta hd Pretul mi se pare bun chiar daca e digital, plus ca luna viitoare o sa fie gratis si absolution iar eu cu agentu' 47 nu m-am întâlnit până acum

15. #7055 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    @Florin85 Daca nu tii neaparat sa iei Spec Ops, ti-as recomanda Hitman + Bioshock.Ambele sunt must-play.Spec Ops e un joc bun dar cam atat.

16. #7056 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    @Florin85 Daca nu tii neaparat sa iei Spec Ops, ti-as recomanda Hitman + Bioshock.Ambele sunt must-play.Spec Ops e un joc bun dar cam atat.
    Nu te supara ca te intreb,dar cate dintre ele ai jucat ca sa-ti poti da cu parerea?

On:Spec Ops + Bioshock

17. #7057 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Era textul mai lung, nu stiu de ce nu l-a luat pe tot...In concluzie, spuneau ca doar un joc arata bine din cele 3 restul ar avea ceva probleme. De aceea am întrebat aici, eram curios daca a încercat vreun coleg varianta hd Pretul mi se pare bun chiar daca e digital, plus ca luna viitoare o sa fie gratis si absolution iar eu cu agentu' 47 nu m-am întâlnit până acum
    Am eu Blood Money pe PS3 si merge bine pe HD dar nu imi place jocul si am impresia ca am irosit banii aiurea. Probabil o sa imi placa mai mult Absolution cand apare in Mai pe Plus

18. #7058 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ba pardon Blood Money e cu 2 clase peste Absolution(nu ca ar fi un joc rau dar nici exceptional)...e cel mai bun hitman din serie..jocul asta "rulla" cand tu inca te jucai cu papuselele..
    dar e normal ptr o generatie care nu stie decat AC COD si GTA

on-topic: da..merita..la 9 poti risca..mai ai si varianta Crysis 1

19. #7059 SP
    Banned asperas's Avatar
    Spec Ops all the way!Hitman Absolution e un joc sa spunem bun insa..doar atat!

darkpaul@ ai dreptate cu Blood Money dar pe batranul PS2,consolistic vorbind..!

20. #7060 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    merita trilogia hitman hd? nu am jucat niciun joc hitman, sa imi fie rusine.
    PS am vazut ca are un pret bun pe uk store
    Recomand sincer tot ce inseamna Hitman. Eu am dat banii pe alte prostii,dar si eu vreau sa cumpar trilogia,desi le-am jucat pe toate mai demult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.