Sa imi iau Spec Ops The Line Fubar Edition + Hitman Absolution sau FIFA13?
As zice prima varianta, sunt doua jocuri decente. Dar eu unul oricum nu sunt fan Fifa.
Daca vrei online sau sa joci cu cineva la acelasi TV,eu as zice FIFA. Are un MP care te tine zeci sau sute de ore in fata TV-ului. In rest,tot ce ai enumerat tu acolo e OK. Hitman e bun,Spec Ops e bun,not to mention seria Bioshock.
buget ar fi pentru pachetu Spec ops + Hitman sau Spec Ops + Bioshock Ultimate Rapture sau doar FIFA13.
merita trilogia hitman hd? nu am jucat niciun joc hitman, sa imi fie rusine.
PS am vazut ca are un pret bun pe uk store
Vreo 9 lire dar am citit chestia asta si m-am răzgândit
"A warning, though. While I was playing the PS3 version and so wasn't able to personally verify this, it's been reported that Blood Money's historic PAL 50/60Hz display issue on Xbox 360 hasn't been fixed - and you could find be screwed if you don't have an old composite or component cable to unlock an otherwise unavailable console setting.Videogamer has a guide to handling this. The PS3 version doesn't appear to suffer, running Blood Money through my HDMI cable without complaint."
Sa inteleg ca te joci pe un TV cu tub sau folosesti un cablu component (sau chiar composit, ugh) pe un HDTV, de te deranjeaza ce scrie acolo?
Era textul mai lung, nu stiu de ce nu l-a luat pe tot...In concluzie, spuneau ca doar un joc arata bine din cele 3 restul ar avea ceva probleme. De aceea am întrebat aici, eram curios daca a încercat vreun coleg varianta hd Pretul mi se pare bun chiar daca e digital, plus ca luna viitoare o sa fie gratis si absolution iar eu cu agentu' 47 nu m-am întâlnit până acum
@Florin85 Daca nu tii neaparat sa iei Spec Ops, ti-as recomanda Hitman + Bioshock.Ambele sunt must-play.Spec Ops e un joc bun dar cam atat.
Ba pardon Blood Money e cu 2 clase peste Absolution(nu ca ar fi un joc rau dar nici exceptional)...e cel mai bun hitman din serie..jocul asta "rulla" cand tu inca te jucai cu papuselele..
dar e normal ptr o generatie care nu stie decat AC COD si GTA
on-topic: da..merita..la 9 poti risca..mai ai si varianta Crysis 1
Spec Ops all the way!Hitman Absolution e un joc sa spunem bun insa..doar atat!
darkpaul@ ai dreptate cu Blood Money dar pe batranul PS2,consolistic vorbind..!
Bookmarks