MP 3 e superb dar Sleepings Dogs pentru mine este un masterpiece.In orice caz nu vei regreta orice cumperi.
Sleeping dogs, pt ca pe langa povestea si misiunile principale mai ai si alte side missions care nu te lasa sa te plictisesti.
Recomandati-mi va rog niste rpg-uri bune jucabile pe ps3 . Sa aibe la baza o poveste buna si un sistem combat bunicel.
Dead Space Vs. Mass Effect
Care serie este mai complexa ca si gameplay si care are o peveste mai interesanta?
Mass Effect 2 story bun, chiar mi-a placut, la ME 3 cam scartaie, cel putin asa mi s-a parut mie, ca si-au cam bagat picioarele si au incropit acolo, ceva...simti ca joci si esti atras catre inevitabilul sfarsit indiferent ce ai face, "parerea mea".
Si Skyrim e tare, doar ca versiunea de PS3 are de suferit, freeze/sacadeaza. In afara de partea tehnica e un rpg destul de lung, adica ai o gramada de locuri de explorat si questuri la greu.
Bethesda n-a dezamagit inca de la seria Morrowind, stiu sa faca si alte questuri decat simple run'n'fetch.
Mass Effect again.Dead Space personal mi se pare o serie slaba facuta pentru americani care se sperie de la un monstrulet dupa colt.
Ni no kuni ? Da, nu ? Nu imi plac jocurile de genul, dar asta ma atrage dintr-o cauza ciudata. Plus ca vreau sa ma tina ocupat ceva timp.
ah, si mi-e lene sa ma duc pana la altex sa il iau dar ma plictisesc si n-am ce juca. WHAT TO DO CG ?!?!
Bookmarks