Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 366 of 492 FirstFirst ... 266 316 356 364 365 366 367 368 376 416 466 ... LastLast
Results 7,301 to 7,320 of 9837

Thread: Decizii

1. #7301 SP
    Member Rukax's Avatar
    PSP modabil

2. #7302 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Nintendo DS vs. PSP
    Mentionez ca am mai avut un psp doar pt a juca GOW.
    Nintendo DS , am avut PSP si nu se prea merita

3. #7303 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Inca detin PSP-ul meu 3004 si dupa maxim 6 luni de zile am revenit la PS3... Nu stiu ce mancare de peste e Nintendo DS dar ai putea sa inchiriezi ambele console sa vezi cum ti se par sau mai pui un ban la ciorap si iei un X360 sau un PS3 (sau daca nu ai inceput deja sa strangi pentru o consola next-gen ai putea incepe de acum)

4. #7304 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am deja un ps2 si un 360.
    Ma intereseaza o consola portabila iar Nintendo DS are cateva jocuri "oldschool" care ruleaza doar pe platformele Nintendo.

5. #7305 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    De ce nu 3DS ? Este doar 500 lei la flanco parca.
    Consola Nintendo 3DS Cosmos Black

6. #7306 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Merita Dragon Ball Ultimate Tenkaichi HD Collections pentru PS3? Adica este la fel Budokai 3 ca cel de pe Wii sau...?
    Multumesc!

7. #7307 SP
    Member zulander's Avatar
    Intre Skyrim: Classics si Legendary Edition? Merita 12€ in plus pentru varianta Legendary cu toate DLC-urile

8. #7308 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Da merita 12 euro

9. #7309 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by zulander View Post
    Intre Skyrim: Classics si Legendary Edition? Merita 12€ in plus pentru varianta Legendary cu toate DLC-urile
    Si eu zic DA merita .

10. #7310 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by zulander View Post
    Legendary clar. Pe langa povestea extinsa sunt introduse si multe elemente de gameplay.

11. #7311 SP
    Banned asperas's Avatar
    @OEE salut,sti cumva daca sunt compatibile salvarile in Skyrim(adica odata introdus discul cu var Legendary va recunoaste var(save) standard)ma intereseaza s' cumpar si var Legendary dar nu as vrea sa mai reiau jocul de la 'nceput.?Multumesc mult..

ps:Intreb pt ca citisem ceva in legatura cu asta.. dar nu mai stiu unde(era o discutie)..multumesc.

12. #7312 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Niste recomandari pentru jocuri fitness/move pt PS3 inafara de Sports Champions ??

13. #7313 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    @OEE salut,sti cumva daca sunt compatibile salvarile in Skyrim(adica odata introdus discul cu var Legendary va recunoaste var(save) standard)ma intereseaza s' cumpar si var Legendary dar nu as vrea sa mai reiau jocul de la 'nceput.?Multumesc mult..

ps:Intreb pt ca citisem ceva in legatura cu asta.. dar nu mai stiu unde(era o discutie)..multumesc.
    Da, sunt compatibile in urmatorul fel:
    a) un save pe editia normala poate fi folosit fara probleme pe oricare dlc sau pe oricare al update crescator;
    b) un save pe care s-au jucat dlc-urile nu mai poate fi folosit ulterior daca ai doar disc-ul normal / sau nu mai ai dlc-urile.

14. #7314 SP
    Banned asperas's Avatar
    Atat am vrut sa aflu, iti multumesc mult de tot pt raspunsul dat si iti doresc o zi buna!

15. #7315 SP
    Member rascalov's Avatar
    Voi ce versiune de Watch Dogs credeti ca merita cel mai mult? Ma refer la beneficii. Cu ce te ajuta daca ai versiunea DEDSEC fata de versiunea Standard?

16. #7316 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Mortal Kombat Komplete Edition - Isi merita banii, merita cumparat pt al juca la dublu?

17. #7317 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cu varf si indesat, chiar daca nu esti neaparat un fan al MK sau al fighterelor.

18. #7318 SP
    Member andreiaka's Avatar
    MK Komplete edition must have ! Jocul meu favorit !

19. #7319 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    daca vrei sa joci MK online si nu ai nervi de otel nu ti-l recomand o sa te bata aia cu 1000+ wins de o sa plangi

20. #7320 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Mortal Kombat Komplete Edition - Isi merita banii, merita cumparat pt al juca la dublu?
    Merita din plin ... best fighting game out there so far ( IMO )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.