PSP modabil
Inca detin PSP-ul meu 3004 si dupa maxim 6 luni de zile am revenit la PS3... Nu stiu ce mancare de peste e Nintendo DS dar ai putea sa inchiriezi ambele console sa vezi cum ti se par sau mai pui un ban la ciorap si iei un X360 sau un PS3 (sau daca nu ai inceput deja sa strangi pentru o consola next-gen ai putea incepe de acum)
Am deja un ps2 si un 360.
Ma intereseaza o consola portabila iar Nintendo DS are cateva jocuri "oldschool" care ruleaza doar pe platformele Nintendo.
De ce nu 3DS ? Este doar 500 lei la flanco parca.
Consola Nintendo 3DS Cosmos Black
Merita Dragon Ball Ultimate Tenkaichi HD Collections pentru PS3? Adica este la fel Budokai 3 ca cel de pe Wii sau...?
Multumesc!
Intre Skyrim: Classics si Legendary Edition? Merita 12€ in plus pentru varianta Legendary cu toate DLC-urile
@OEE salut,sti cumva daca sunt compatibile salvarile in Skyrim(adica odata introdus discul cu var Legendary va recunoaste var(save) standard)ma intereseaza s' cumpar si var Legendary dar nu as vrea sa mai reiau jocul de la 'nceput.?Multumesc mult..
ps:Intreb pt ca citisem ceva in legatura cu asta.. dar nu mai stiu unde(era o discutie)..multumesc.
Da, sunt compatibile in urmatorul fel:
a) un save pe editia normala poate fi folosit fara probleme pe oricare dlc sau pe oricare al update crescator;
b) un save pe care s-au jucat dlc-urile nu mai poate fi folosit ulterior daca ai doar disc-ul normal / sau nu mai ai dlc-urile.
Voi ce versiune de Watch Dogs credeti ca merita cel mai mult? Ma refer la beneficii. Cu ce te ajuta daca ai versiunea DEDSEC fata de versiunea Standard?
Mortal Kombat Komplete Edition - Isi merita banii, merita cumparat pt al juca la dublu?![]()
daca vrei sa joci MK online si nu ai nervi de otel nu ti-l recomando sa te bata aia cu 1000+ wins de o sa plangi
![]()
Bookmarks