Da e foarte fun in 2!![]()
As dori un pic de ajutor , recomandati-mi niste jocuri japoneze 100% facute de japonezi si cu titrari japoneze .. Nu conteaza daca sunt arcade sau fighting ( in afara de tekken 6 sau street fighter pe care deja le cunosc)
Seria Atelier (Totori, Rorona, Meruru), seria Tales of, Children of Mana, Mugen Souls etc. Orice JRPG
La cafteli nu prea ma pricep.
k , mai astept propuneri , intre timp mai caut si eu cu domnu google , dar mai mult ma bulverseaza .
Ai putea sa vii cu un argument? Si eu trag parca tot inspre philips , dar parca imi face cu ochiul si ecranul ala de 61cm.....
PS : motion rate-ul chiar aduce un + experientei? Sau e mai mult o chestie de marketing?
Philips.
Deoarece are contrastul dinamic mult mai mare imaginea culorile sunt mai vii mai aprinse, iar diferenta la diagonala este doar de 5cm nu e o diferenta foarte mare.
Parerea mea este bioshock +Bioshock Infinte mai ales acum cu lansarea si de dlc-uri pt Infinite![]()
Bioshock-urile, iar pentru cel cu TV-ul, exact ce a spus colegul. Diferenta de diagonala nu se simte chiar asa tare.
Bookmarks