Daca ai foarte mult, atat de mult timp la dispozitie, incepe cu Skyrim. Daca nu, Bioshock si Splinter Cell pentru inceput, iar Skyrim la urma. Si...
Daca ai foarte mult, atat de mult timp la dispozitie, incepe cu Skyrim. Daca nu, Bioshock si Splinter Cell pentru inceput, iar Skyrim la urma. Si...
Eu as zice sa lasi Skyrim pe urma tocmai pt ca e cel mai tareplaylist-ul meu ar fi Splinter Cell->Bioshock->Fallout->Skyrim
Baieti, am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau sa cumpar Elder Scrolls V Skyrim - dar nu stiu pt care platforma: PS3 sau X360 ? (pc nu intra in discutie)
Am citit undeva ca pe Xbox nu poti instala discul pe hdd si asta face ca loading-ul sa fie jale - e adevarat ? Merci
Pai depinde ce platforme ai tu. Si pe care dintre ele vrei sa joci. Aaa, si cel mai bine, sa iti iei Skyrim cu toate celelalte DLC-uri.
Versiunea de XBOX se vede putin mai bine si are 2-3 FPS in plus, overall.
Versiunea de PS3 se incarca, intr-adevar, mai repede ( sau mai putin incet ). Mie loading-ul din Skyrim mi-a ajuns in gat oricum, so yeah...
Poti arunca o privire aici, daca te intereseaza in detaliu.
Peste vreo 3-4 saptamani vreau sa imi iau ceva nou:
Sa iau Heavy Rain sau Hitman Absolution? As opta pt Heavy Rain pt ca este mai ieftin dar nu sunt decis...
Peste 3-4 saptamani vei fi ocupat cu Gta5
Insa daca ai m.ai jucat jocuri din seria Hitman, iti recomand sa incerci Absolution, gameplay-ul este cu mult imbunatatit , povestea se leaga de jocurile precedente si nu in ultimul rand jocul este o adevarata provocare.
^ Il iau sa fie acolo pentru orice eventualitate... Deocamdata planuiesc sa mai precomand strategic guide pt GTA 5... Voi merge pe Heavy Rain atunci![]()
Bookmarks