Initial ma gandisem sa-mi iau GTA 5, dar cand am vazut ca valoreaza cat cele 3 jocuri la un loc m-am cam razgandit. Cred ca o sa merg totusi pe GTA 5, asta dupa ce o sa mai scada pretul putin. Sper ca pana la iarna de sarbatori sa scada sub 200 lei.
Initial ma gandisem sa-mi iau GTA 5, dar cand am vazut ca valoreaza cat cele 3 jocuri la un loc m-am cam razgandit. Cred ca o sa merg totusi pe GTA 5, asta dupa ce o sa mai scada pretul putin. Sper ca pana la iarna de sarbatori sa scada sub 200 lei.
GTA nu se ridica, nici pe departe, la nivelul God of War. Cel putin pentru mine. Practic ai mitologie greaca ( aduca CULTURA ) imbinata cu o metafora foarte frumoasa a povestii, presarata cu stropi de filozofie vs. limbaj trivial si viata intre negri, pe strada. Depinde mult de ce cauti tu la un joc, though.
Toate cele 4 jocuri mentionate de mine sunt in top 10 ca serii de jocuri(topul meu personal). La GTA 5 ma atrage multiplayer-ul, ca asa il cumparam peste vreo 2 ani
![]()
Daaaa, cum sa nu... sincer eu cand ma gandesc la GoW ma gandesc la "cultura" si la "mitologia greaca" mai ales cand ma bagam sa regulez gagicile pentru puncte... Noi vorbim despre jocuri... si sa nu faci confuzie... sunt jocuri... nici un fel de treaba cu nici o cultura, greaca sau de orice alt fel
Le-am incercat pe toate, dar doar Metal Gear Solid-ul m-a prins si l-am terminat.
Dar de ce intrebi? Nu vad ce treaba are Solid Snake cu cultura sau mitologia greaca...
Doamne fereste sa inveti ceva in timp ce te joci. Da' dupa ce? Din 10 ore de gameplay, mai bine sa tii minte numai gagicile regulate de tine, ca asa esti maxim castigat. Apropo, ideile tale nu au coerenta absolut deloc... Pe oamenii care nu stau bine cu regulile gramaticale ii inteleg oarecum, ca nah, se mai schimba din 10 in 10 ani si e greu sa invatam din nou, dar sa fii in stare sa formulezi o idee e esential indiferent ce clasa sociala, varsta, ori capacitati intelectuale. Oare sa aiba asta legatura cu superficialitatea de care dai dovada? Cine stie...
@David9
Fara sa mai stai pe ganduri, The Last of Us.
^ David9 se refera la ce sa aleaga dintre GTA V sau God of War 3 + inFamous 2 + Prototype... Eu doar am comparat cele doua jocuri (GTA 5 si TLOU)
Bookmarks