Adevarul este ca sunt foarte asemanatoare, insa Battlefield 3 mi sa parut putin mai complex.
Adevarul este ca sunt foarte asemanatoare, insa Battlefield 3 mi sa parut putin mai complex.
eu iti recomand COD, mai ales ca ai jucat si COD4 si esti cat de cat familiarizat cu gameplay-ul.battlefield este bun dar e genul de joc in care trebuie sa investesti mult timp.
Multumesc tuturor pentru pareri dar pana la urma am ales colectia Killzone Asta daca fac rost si de primul
Quick question, pentru detinatorii de PSVita: PlayStation All-Stars Battle Royale, Ultimate Marvel vs Capcom 3 sau Zero Escape: Virtue's Last Reward? Edit: Ar mai fi si Ragnarok Odyssey.
- Ma incanta ideea unui fighting game cu diferite selectii de personaje gasite in jocuri Sony
- Marvel vs Capcom imi aduce aminte de copilarie cand jucam X-Men versus Street Fighter pe PS1
- Zero Escape ar fi un visual novel cu o poveste foarte buna de care sunt interesat desi nu am jucat primul joc din serie de pe 3DS
- Ragnarok Odyssey am inteles ca este o alternativa decenta pentru cei care vor sa joace ceva gen Monster Hunter.
Merita aceasta colectie ?
De ceva vreme ma framanta un gand , si anume , sa imi iau acum PS4 ori X1 (asta fiind sigur in aprilie ) , sau sa trec pe un tv mai maricel -actualu fiind de un LCD 32" FHD1080P.
Bookmarks