Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 408 of 492 FirstFirst ... 308 358 398 406 407 408 409 410 418 458 ... LastLast
Results 8,141 to 8,160 of 9837

Thread: Decizii

1. #8141 SP
    Member Buyk's Avatar
    +1 KZ SF, campania este jos palaria fata de BF4, iar MP este destul de funny, fara bug-uri si treburi de genul asta. Il gasesti la un pret bun si Season pass este la un pret decent.

2. #8142 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    KZ SF, a fost primul joc jucat pe PS4 si contrar asteptarilor, chiar mi-a placut foarte mult. Nu te lua dupa critici, e un joc fain.

3. #8143 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Killzone per total. BF daca vrei doar MP pt o perioada lunga de timp

4. #8144 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Assassin's Creed 3 sau Assassin's Creed 4 sau astept Watch Dogs ?

5. #8145 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Assassin's Creed 4 de departe. AC3 merita doar ca sa intelegi firul narativ, deci te poti uita la cutscenes sau un walkthrough pe yt. WD asteapta sa se ieftineasca si sa vezi exact daca merita sau nu, ca nu se stie.

6. #8146 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    AC4, mi-a plăcut foarte mult, AC3 mi se pare cel mai slab din serie

7. #8147 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Assassin's Creed 3 sau Assassin's Creed 4 sau astept Watch Dogs ?
    Eu spun Ac3 + Ac4 si apoi le vinzi sa cumperi Watch dogs .WIN WIN

8. #8148 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    BF4 vs Killzone Shadow Fall
    Bf4. Shadowfall e dupa parerea mea doar un joc mediocru (sp, mp nu am jucat).valuri interminabile de inamici tip COD(am vazut cu ochii mei cum s-au spawnat din neant inamicii)nu tu lupte cu bosi ca in kz2 si 3.spre ex mi-am facut o gramada de nervi la o lupta in care esti "inchis" intr-o camera nu foarte mare cu 40 de helghasti si ia si bate-i...

Vezi review-ul lui angryjoe...in prima faza n-am vrut nici eu sa cred ca shadowfall e un joc de nota 6(pe partea de sp) dar m-am convins..

9. #8149 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Nu stiu daca sa trec la generatia noua de console , ( am avut un ps3 l-am dat lui fratemiu , am zis sa fac o pauza ) ,sau sa raman la actuala generatie. Cert este ca nu am jucat GTA5 si ma mananca sa imi iau un xbox , sa vad cum se comporta : chestii live , controler , exclusive etc . Asa ma voi decide poate si mai usor la ceea ce vreau de la noua generatie avand experienta si cu sony si ms.Astept niste sugestii . Pentru mine e destul de devereme ( aici doar parere personala) cu PS4 si X1 titluri inca putine . Voi ce ziceti.

10. #8150 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Nu stiu daca sa trec la generatia noua de console , ( am avut un ps3 l-am dat lui fratemiu , am zis sa fac o pauza ) ,sau sa raman la actuala generatie. Cert este ca nu am jucat GTA5 si ma mananca sa imi iau un xbox , sa vad cum se comporta : chestii live , controler , exclusive etc . Asa ma voi decide poate si mai usor la ceea ce vreau de la noua generatie avand experienta si cu sony si ms.Astept niste sugestii . Pentru mine e destul de devereme ( aici doar parere personala) cu PS4 si X1 titluri inca putine . Voi ce ziceti.
    De ce nu joci GTA V pe Ps3 care i l-ai dat lui fratele tau si iti iei un next gen? asa tintesti in doua puncte diferite, nu cred ca se merita sa dai aprox. 1000 ron pe Xbox 360, mai bine mai pui ceva si treci la pasul urmator. Poti trece linistit la noua generatie la ce jocuri s-au anuntat sa stii ca viitorul suna bine chiar foarte bine (Uncharted 4, GOW 4) si daca ai vreun joc de ps3 care il indragesti vin si cateva remakeuri (TLOU, Diablo 3, Tomb Raider ) si mai sunt Dead Rising, Titanfall un MP bun , Ryse Son of Rome pentru Xbox-One s.a

11. #8151 SP
    Fratele meu nu mai locuieste impreuna cu mine , sta la Cluj , de aia am si specificat ca am facut o pauza .

12. #8152 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Vine in curand si pe next gen GTA5, asa ca ai rabdare.

13. #8153 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Multumesc pt sugestii, pana la urma imi iau BF4 si voi împrumuta Killzone de la un amic

14. #8154 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    merita COD ghosts 60 de lei?

15. #8155 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    DeathofArt
    Eu zi ca la pretul asta merita.. Mai pierzi timpul in Mp!

16. #8156 SP
    M-am hotarat , peste 2 zile merg sa imi iau si un Xbox360.Noua generatie mai poate astepta putin.

17. #8157 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    DeathOfArt daca te intereseaza campania si harta de extinction sa o joci cu niste prieteni merita 60 ron. Multiplayerul nu prea merita fata de restul jocurilor din serie, e mai prost si decat black ops 2.

18. #8158 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Vreau sa-mi iau Killzone pt vita. Se joaca lumea in MP?

19. #8159 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, pe vremea cand jucam era destula lume. Iar daca nu gasesti, ai oricand botzone.

20. #8160 SP
    Member Hansel31's Avatar
    imi spuneti si mie ce joc sa cumpar pt ps4 .. sa pot juca 1vs 1 gen MK , sau daca nu a aparut ceva pt ps4 si urmeaza sa apara!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 408 of 492 FirstFirst ... 308 358 398 406 407 408 409 410 418 458 ... LastLast