Si eu as zice sa incepi tot cu Tomb Raider (pt story-ul frumos) ;celelalte 2 => open-world te cam pierzi in gameplay si-ti ia mai mult timp (las' ca nu pleaca nicaieri ,le poti juca si dupa).
Ce sa aleg dintre cele doua TVuri ?!?
Seria 8000 are mega refresh rate si calitate mai ok overall si 3D active... 7800le are UHD, diagonala mai mare, refresh rate la jumatate fata de seria 8000, 3D pasive.
Se merita mai multi bani pe 7800le? Vor aparea pe PS4 UHDuri in viitorul apropiat?
Merci anticipat!
LE: dupa un scurt research se pare ca PS4 sau XBOX1 nu vor beneficia de jocuri cu rezolutie nativa 4k. Doar filmele si pozele vor fi 4k via cele doua console. Deci balanta s-ar lasa mult inspre seria 8000.
Daca vrei 3D, te sfatuiesc sa alegi un 3D pastiv nu activ, asta daca nu vrei sa ai dureri de cap dupa o ora, doua in functie de senzitivitatea fiecaruia, altii nu prezinta deloc simtomul asta.
Si ceva argumente de ce? UHD este useless pt ca nici PS4 și nici X1 nu vor avea jocuri uhd. Ce-i drept 7800le are procesor mai bun și diagonala mai mare dar un rest este sub seria 8000. Cel de 49'' e prea mare, n-am unde să-l pun. Eu pe mana lui 8000 as merge.
PUS7809 face 4k upscaling plus ca e si la oferta
Am uitat sa precizez ca are si 3D pasiv, cel mai tare 3d, părerea mea....nu se pierde din luminozitate, fără flickering image si ochelari mult mai ieftini.
Salut,
Pentru inceput, vreau sa spun ca ma aflu intr-o dilema in ceea ce priveste ordinea cumpararii urmatoarelor jocuri pentru PS3:
Castlevania Lords of Shadow 2, Beyond Two Souls, Dragon all Raging Blast 2.
Daca ma puteti ajuta, o sa va fiu recunoscator. Multumesc!
Bookmarks