negru, nu are sens pe alb, cu timpul albul ala numai alb nu sa fie.
Parerea mea e sa mergi pe negru albul in timp se ingalbeneste usor usor din diferite motive si o sa arate nasol. (nici nu vreau sa imi imaginez controlarele albe, cand transpiri in palma in ce hal ajung, asa de bine de rau pe negru nu prea se observa lucrul asta).
Pe modelul negru daca vrei sa fie mai deosebit poti aplica autocolante nu ca pe alb nu ai putea face asta dar totusi as merge pe varianta Black.
Succes si abea astept sa ne vedem in Destiny.
Negru ofc, doar iphoneul e fain pe alb, hehe
Si on a side note: bravo Dante! sa o stapanesti sanatos!
Si io vreau Sa trec la next gen pentru a ma putea juca cu voi destiny si restul,am vrut xbox pentru horizon 2, dar cand ma uit pe site toti au ps4 toti va jucati pe ps4 si tot ps4 isi iau si ceilalti...e asa de greu
---------- Post added 08-09-2014 at 20:47 ----------
Prieteni cu console nu am decat ce o sa ma joc cu cei de pe forum...
---------- Post added 08-09-2014 at 20:50 ----------
Inainte am avut ps3...consola vreau Sa o iau maine sau poimaine cel tarziu..exclusive amandoua au...ma intereseaza sa am cu cine ma juca.
Pai daca iti iei ps4 nu e clar ca ai cu cine juca???suntem o duzina de oameni pe ps4 care joaca destiny , eu in 2-3 saptamani am umplut lista de prieteni , chiar daca nu am mai avit inainte nici un fel de consola. Decizia finala iti apartine , eu clar nu as alege xbox ( my point)
Salut baieti, vreau sa imi cumpar o consola next gen dar chiar nu ma pot hotara care X1 sau PS4. Jocul pe care il joc cel mai mult este Fifa. Ce ziceti?
Bookmarks