La cat s-ar duce un fifa14 doar discul, fara carcasa, carticica? Am inteles ca 50 de lei e putin mai mult doar pentru disc.
Si o sa tina discul intr-o foaie A4 indoita ? Iti dai seama cum a fost pastrat discul ala daca nu are carcasa ... Eu nu as cumpara asa ceva, insa fiecare face ce vrea cu banii lui.
Initiator, uite aici jocul sigilat, la 60 lei. M-am gandit ca ar fi pacat sa dai banii aiurea, asa ca am cautat putin si am gasit un anunt chiar pe forum. Nu e niciun fel de reclama din partea mea, oricine il putea gasi in sectiunea de bazar.
Silent Hill vs. Resident Evil(seria pt. Ps3)
Am observat ca dpdv grafic Resident evil este superior, insa ma intereseaza gameplay-ul si continuitatea povestii pe parcursul seriei.
Merita sa iau Battlefield 4 Premium Edition (PS4) acum? Este 130 de lei pe PS Store.
Destul de curand o sa apara BF Hardline si ma gandesc ca o sa scada numarul de jucatori.
Probabil de asta jocurile Silent Hill sunt mai greu de gasit...
M-am uitat pe YT la cateva clipuri si am observat o diferenta enorma intre protagonistii celor doua serii.
Mai sunt vrio 3 luni pana apare Hardline, iar bf4 este destul de bine realizat pe partea de multiplayer.
Battlefield 4, merita fiecare banut partea de MP e superba, intradevar pe hartile normale nu prea mai sunt jucatori dar pe cele din DLC's sunt destuiSuper grafica+super sound = Must buy
![]()
Tomb Raider e ft aproape de Uncharted ca gameplay. Nici eu nu-l jucasem pe old gen si am ramas ft placut surprins anul trecut cand am jucat remasterul.
Bookmarks