Gta 5 + ca vin si heist-urile .
Multumesc.
Nu am de unde sa stiu cat de reala este problema cu analogurile, doarece informatia o am de pe net...in mod normal nu cred tot ce citesc sau vad in poze pe net, e foarte posibil ca acest defect de fabricare sa apara foarte rar.
Insa sincer sa fiu motivul principal care m-a motivat este diferenta de pret intre X1 si ps4. In momentul de fata un x1 la altex este 1500 lei iar ps4 1800 lei, cu diferenta de 300lei imi cumpar xbl gold pe un an si un joc sh.
Ps: ma bucur ca nu ai probleme cu consola
merita Manhunt 2 si The Warriors pe Vita? am vazut ca sunt la reducere
poti misca camera din analogul din dreapta sau doar apasand L si analogu din stanga?
Assassin's Creed rogue e un joc bun?.... nu am jucat black flag, de Assassin's Creed 3 am fost cam dezamagit...
sunt faine amundoua. mie mi-a placut mai mult Rogue decat Black Flag. Lucruri mai interesante de facut, si mai bine optimizat
Saints Row e copilul lui gta+ serious sam dupa ce a fost molestat de un clov trist. Am jucat si Saints Row 3 si 4, 3-ul a fost oribil, 4 e si mai si ...nici macar nu am avut rabdarea sa-l termin.
daca iti plac jocurile care sunt ca un serial interactiv, poveste buna dar putina interactiune din partea ta, da merita. eu il joc acum
Bookmarks