Driveclub, vezi ca au demo-uri consistente
Acuma il iau .
---------- Post added 19-10-2015 at 19:46 ----------
Mu l-am mai cumparat , in schimb am ales expansionu de la The Witcher 3 .
Vreau sa profit de reducerile de Halloween de pe PS Store si am de ales unul din urmatoarele:
- Everybody's Gone to the Rapture
- The Vanishing of Ethan Carter
- The Walking Dead Complete First Season
Mometan inclin spre Walking Dead, pare imi place ce am vazut din gameplay pe youtube, dar si celellalte doua par foarte interesante.
Pareri, opinii?
The Walking Dead
Dupa care, le incerci si pe celelalte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
multumesc pentru pareri baieti! cred ca o sa incerc The Walking Dead mai intai, ar trebui sa ma tina ocupat ceva mai mult timp.
Cu siguranta o sa iau si Ethan Carter dup-aia; Dant3, m-ai facut foarte curios din review
Salut am si eu nevoie de o parere intre Gears of war ultimate edition si Destiny the taken king legendary edition ambele pentru xbox one.
Daca te grabesti la GOW Ultimate primesti in format digital toata seria pe backwards compatibility.
Iar Destiny mi se pare o copie ciudata dupa Halo.
Insa alegerea este pur subiectiva... daca iti place clasicul cover based shooter mergi pe GOW.
In cele din urma am luat Gears of war ultimate edition. And it is amazing . Cum fac sa le obtin si pe celelate daca stiti . Multumesc mult pentru ajutor.
Felicitari pentru alegere, ma bucur ca iti place. Universul Gears este foarte interesant, campaniile sunt foarte captivante iar Mp ( mai ales cel din Gears 3 ) mi se pare ,,best of the best,, .
Din cate stiu eu le vom primi in noiembrie ( pe 12 parca ), atunci se va activa backward compatibility si vom avea windows 10 . Nu sunt foarte sigur insa, daca este cineva mai bine informat il rog sa ma corecteze.
de ieri ma tot invart in jurul cozii si nu stiu ce sa fac, asa ca va intreb si pe voi. Momentan nu stau prea bine cu banii, dar ar merita un mic efort ca sa iau FarCry 4 de la Altex cu 100 RON sau sa mai astept in eventualitatea in care il gasesc si in viitorul apropiat la acelasi pret?
---------- Post added 02-11-2015 at 11:54 ----------
ignorati postarea de mai sus, in cateva ore au aparut si alte cheltuieli neprevazute si nu mai conteaza.
Ma bate gandu sa imi iau un astro a40 second hand. Astept niste sfaturi , daca e buna sau rea decizia asta.O sa le iau de la un coleg de pe forum.
Un headset bun iti poate schimba total feelingul cand te joci. Da-i volumul blana si esti acolo.
Cele de la Astro sunt high end si cam livreaza ce promit. Ce nu-mi place la A40 e ca sunt wired, dar au destule plusuri ca sa compenseze (de la build pana la audio quality).
Singura grija care as avea-o e garantia. Dai pe ele 500 ron second (pret bun ce-i drept), sa fii sigur ca le cumperi de la cine trebuie. Eu nu as lua casti fara garantie, dar poate sunt eu mai panicat de felul meu.
Bafta!
De astea e vorba? ASTRO A40 Headset | ASTRO Gaming
Daca SH costa mai mult de 300 de lei, cred ca mai bine le cumperi noi.
Eu n-as lua casti SH nici pe gratis. Purtate de altu', transpirate, etc. N-as putea sa cumpar si sa folosesc asa ceva. Mai bine cauti ce iti permiti in bugetul tau dar nou. In felul asta esti sigur ca ai garantie si le folosesti doar tu, nu au hibe ascunse, etc.
Bookmarks