Am uitat sa precizez, nu am jucat nici un MGS pana acum
LE: Si nici Fallout 3 )
ia-ti MGS , e genial dar bineinteles asta depinde si de gusturi . Termini MGS si pana atunci vor iesi si patch-urile la Fallout 4 ce vor rezolva problemele inerente de la lansare .
MGS Phantom Pain este unul dintre cele mai bune jocuri , daca nu cel mai bun , ce l-am jucat vreodata . Unii il critica , majoritatea il lauda dar asta se intampla deja si cu Fallout 4 .
Sa nu-mi sara unii in cap , inca nu am jucat Fallout 4 dar am si argumentat de ce as juca intai MGS .
Orice ai alege nu ai nimic de pierdut . Have fun !
merita castile astea?
Casti gaming STEELSERIES Siberia P100 (PS4) | ALTEX
Witcher 3 e de departe cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata. Am cateva zeci de ore la activ si e absolut superb, de la story la personaje, la gameplay, la orice vrei tu. Fallout 4 e de asemenea excelent, dar nu are chiar rafinamentul lui Witcher. E plin de bug-uri la momentul actual si recomand sa mai astepti. In orice caz, niciunul trebuie ratat.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Salutare. Merita acest pack: PS4 1 TB + controller + al doilea controller (la alegere orice culoare) + la alegere FIFA 15, Until Dawn, Uncharted Trilogy. Consola PS4 este din generatia 1200. Tot pack-ul este in jur de 1800 lei.
Salutare , am de ales dintre 2 perechi de casti , Casti Gaming HyperX Cloud Black - PC Garage sau Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4, alb | ALTEX .
---------- Post added 16-11-2015 at 18:56 ----------
Cineva care are una , dintre perechile de casti enumerate mai sus!!
daca ai posibilitatea , ar fi bine sa le "asculti" , eu nu as lua de bune recomandarile pe partea de sunet , multi sunt subiectivi. Ca si o mica recomandare (eu sunt fan Tritton , Razer) , imi plac castile Razer Kraken pro.Si daca ai de ales evita castile wireless.Desi nu imi place sound-ul Sony (si wireless-ul) ti-as recomanda castile Sony .
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Am castile Sony Wireless Gold,
Contra:
- sunet de calitate slaba, bass aproape 0 (in comparatie cu alte casti pe care le am - nu de gaming, de asculat muzica )
- 7.1 canale nu m-au impresionat deloc
- devin deranjate dupa 2h+ de jucat
- in fifa mai bine ascult sunetul de la televizor (daca nu joc cu vreun prieten), in alte jocuri single player le mai folosesc
Pro:
- wireless (vreo 10 m, pot fuma o tigara in bucatarie si sa aud ce se vorbeste pe chat )
- compatibilitate full cu PS 4, au aplicatie speciala in care poti seta sunetul pentru fiecare joc - template-ul facut de ei pentru jocurile mari
- bateria tine 6-7 ore
- poti sa le folosesti si la mobil sau pc , prin jack sau usb dar nu se mai aud 7.1
- lumea spune ca ma aude bine la microfon
- butoane pentru volum voce si volum audio joc (in caz ca te deranjeaza aia care vorbesc pe chat)
Per asamblu nu sunt cine stie ce la banii pe care ii dai pe ele ~360 ron (erau parca ceva reduceri de black friday pe la 300), nu stiu daca le-as mai cumpara din nou daca as avea ocazia.
Bookmarks